//
کدخبر: ۵۹۰۲۰۷ //

پاکستان از آمادگی برای حمایت از بازسازی سوریه خبر داد

پاکستان برای مشارکت در بازسازی و احیای اقتصادی سوریه اعلام آمادگی کرد. این موضوع در حاشیه هشتاد و یکمین مجمع عمومی سازمان ملل مطرح شد.

پاکستان از آمادگی برای حمایت از بازسازی سوریه خبر داد

به گزارش فرتاک نیوز؛ به گزارش خبرنگار از روابط عمومی دفتر نخست وزیری پاکستان، شهباز شریف و احمد الشرع امروز در نیویورک دیدار کردند. نخست وزیر پاکستان بر تعهد قوی کشورش به روابط تاریخی و برادرانه با سوریه تأکید کرد.

وی همچنین حمایت پاکستان از حاکمیت، وحدت، تمامیت ارضی و استقلال سیاسی سوریه را یادآور شد.

شهباز شریف آمادگی کشورش را برای مشارکت در بازسازی سوریه و کمک به احیای اقتصادی این کشور اعلام کرد.

نخست وزیر پاکستان، اهمیت گفت‌وگو و دیپلماسی را برای ترویج صلح و ثبات در منطقه ضروری دانست.

سران دو کشور همچنین درباره وضعیت منطقه به تبادل نظر پرداختند.

شهباز شریف بر حمایت قاطع پاکستان از حق تعیین سرنوشت مردم فلسطین و دستیابی به یک راه‌حل عادلانه برای مسئله فلسطین تأکید کرد، که مطابق با قطعنامه‌های سازمان ملل و حقوق بین‌الملل باشد.

به نقل از ، اسعد الشیبانی، وزیر امور خارجه حکومت موقت سوریه، ۳۰ مرداد امسال طی سفری رسمی به پاکستان با مقامات ارشد این کشور دیدار کرده بود. این سفر اولین سفر یک وزیر امور خارجه سوریه به پاکستان در طی ۱۹ سال اخیر به شمار می‌رود.

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۹۰۲۰۷ //
ارسال نظر