//
کدخبر: ۵۸۹۲۹۹ //

عراق با چالش‌های اقتصادی و پیامدهای جنگ در تنگه هرمز روبه‌روست

نخست‌وزیر عراق در اظهاراتی به چالش‌های اقتصادی و پیامدهای جنگ و بسته شدن تنگه هرمز اشاره کرد. این مسائل نیاز به تدابیر فوری دارد.

عراق با چالش‌های اقتصادی و پیامدهای جنگ در تنگه هرمز روبه‌روست

به گزارش فرتاک نیوز؛ علی فالح الزیدی، نخست‌وزیر عراق، در اظهاراتی روز یکشنبه بر تلاش‌های بغداد برای کاهش تنش‌ها و مشارکت در حل بحران‌های منطقه تأکید کرد. او خاطرنشان کرد که عراق همزمان با چالش‌های اقتصادی «استثنایی» ناشی از پیامدهای جنگ و بسته شدن تنگه هرمز مواجه است.

الزیدی تصریح کرد که سیاست خارجی عراق بر اساس رویکردی باز، احترام متقابل و منافع مشترک بنا شده است.

وی همچنین بیان کرد که بغداد در راستای ایجاد شراکت‌های اقتصادی و توسعه‌ای بلندمدت با کشورهای مختلف و مؤسسات بزرگ بین‌المللی تلاش می‌کند.

نخست‌وزیر عراق اذعان کرد که این کشور در تأمین امنیت و ثبات منطقه‌ای نقش و مسئولیت مهمی دارد و دولت برای مقابله با چالش‌های موجود، برنامه‌ها و راهبردهایی در حوزه‌های سیاسی، امنیتی و اقتصادی تدوین خواهد کرد.

الزیدی درباره وضعیت اقتصادی عراق اظهار داشت که این کشور در نتیجه پیامدهای جنگ و بسته شدن تنگه هرمز با «چالش‌های اقتصادی استثنایی» دست و پنجه نرم می‌کند. او تأکید کرد که دولت به حمایت از بخش خصوصی و توسعه آن ادامه می‌دهد، زیرا این بخش یکی از ارکان کلیدی توسعه و تنوع‌بخشی به اقتصاد عراق به شمار می‌رود.

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۸۹۲۹۹ //
ارسال نظر