نگرانی نیوزیلند از افزایش خشونت شهرکنشینان در کرانه باختری و غزه
نیوزیلند بهدلیل تشدید خشونت شهرکنشینان صهیونیست و وضعیت انسانی در غزه ابراز نگرانی کرده است. وزیر امور خارجه این کشور بر لزوم راهحل دو دولتی تاکید کرد.
به گزارش فرتاک نیوز؛ وینستون پیترز (Winston Peters) وزیر امور خارجه نیوزیلند در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کرد که امروز (دوشنبه) با گیدعون سعر، همتای خود از رژیم صهیونیستی گفتوگو کرده است.
وی در این مکالمه نگرانی خود را از افزایش خشونت شهرکنشینان و گسترش شهرکهای غیرقانونی اسرائیل در کرانه باختری و وضعیت انسانی در غزه ابراز کرد و بر ضرورت راهحل دو دولتی تاکید نمود.
پیترز همچنین ابراز امیدواری کرد که در آیندهای نزدیک با وارسن آقابکیان شاهین، وزیر امور خارجه فلسطین، گفتوگوی تلفنی داشته باشد.
وزیر امور خارجه نیوزیلند پیشتر نیز در تماس تلفنی با سعر، نسبت به خشونت شهرکنشینان و توسعه شهرکسازیها در کرانه باختری ابراز نگرانی کرده بود.
مواضع نیوزیلند در قبال تحولات خاورمیانه طی سالهای اخیر عمدتاً بر حمایت از کاهش تنشها، دستیابی به راهحل سیاسی منازعات و تاکید بر راهحل دو دولتی متمرکز بوده است.