//
کدخبر: ۵۸۷۰۹۰ //

رئیس‌جمهور ایرلند: عادی‌سازی جنگ و نسل‌کشی غیرقابل‌قبول است

کاترین کانلی، رئیس‌جمهور ایرلند، در بیانیه‌ای اعلام کرد که عادی‌سازی جنگ و نسل‌کشی از منظر مردم این کشور هرگز قابل‌قبول نیست. این اظهارات پس از دیدار وی با دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، بیان شد.

رئیس‌جمهور ایرلند: عادی‌سازی جنگ و نسل‌کشی غیرقابل‌قبول است

به گزارش فرتاک نیوز؛ و به نقل از رویترز، کانلی در بیانیه‌ای که پس از این دیدار منتشر شد، تصریح کرد که نگرش راسخ مردم ایرلند بر عدم پذیرش عادی‌سازی جنگ و نسل‌کشی تأکید دارد.

این رئیس‌جمهور ایرلند به درگیری‌های خاصی اشاره نکرد، اما انتقادات قبلی وی از حملات نظامی آمریکا به ایران و حملات رژیم صهیونیستی به غزه مشخص است.

ایرلند پیش‌تر با همکاری یک هیات تحقیق سازمان ملل و گروه‌های حقوق بشری، رفتار رژیم صهیونیستی در غزه را نسل‌کشی توصیف کرده بود.

در آغاز سفر دونالد ترامپ به ایرلند، نظرسنجی‌ها نشان می‌دهند که اکثریت مردم این کشور به دلیل نارضایتی از سیاست‌های آمریکا در قبال غزه، تمایلی به استقبال از وی ندارند. کانلی همچنین آمریکا را به عنوان شریکی «غیرقابل اعتماد» معرفی کرده است.

نظرسنجی اخیر ساندی ایندیپندنت و ایرلند تینکس نشان می‌دهد که ۶۹ درصد از ایرلندی‌ها از دیدار رئیس‌جمهور آمریکا با کشورشان حمایت نمی‌کنند.

ایرلند همچنین نخستین کشور عضو اتحادیه اروپا است که واردات از شهرک‌های غیرقانونی رژیم صهیونیستی را ممنوع کرده است.

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۸۷۰۹۰ //
ارسال نظر