//
کدخبر: ۵۸۶۶۲۹ //

کاهش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز به هفت فروند

تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز به هفت فروند کاهش یافته است که این موضوع نشان‌دهنده‌ی کاهش قابل توجهی در فعالیت‌های دریایی این منطقه است.

کاهش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز به هفت فروند

به گزارش فرتاک نیوز؛ به نقل از خبرگزاری رویترز، بر اساس داده‌های شرکت رهگیری کشتی «کپلر» (Kpler)، تردد کشتی‌ها در روز پنجشنبه به هفت شناور رسید و دو فروند از این کشتی‌ها به سمت خارج تنگه حرکت کردند. یکی از این کشتی‌ها حامل کود بود و دیگری بدون بار عبور کرد.

همچنین پنج شناور وارد تنگه شدند که شامل کشتی‌هایی با محموله فله خشک، فولاد، غلات و فرآورده‌های نفتی می‌شدند.

علاوه بر این، رویترز اشاره کرد که آمار فوق شامل کشتی‌هایی نیست که برای جلوگیری از شناسایی، فرستنده‌های «سامانه شناسایی خودکار» (AIS) خود را خاموش کرده‌اند.

قبل از آغاز جنگ علیه ایران در ۲۸ فوریه (۹ اسفند ۱۴۰۴)، به طور میانگین روزانه حدود ۱۲۵ شناور تجاری از تنگه هرمز عبور می‌کردند که ۲۰ درصد از عرضه جهانی نفت خام و گاز طبیعی مایع از این مسیر تامین می‌شد.

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۸۶۶۲۹ //
ارسال نظر