آغاز مذاکرات پوتین با نمایندگان ترامپ درباره اوکراین در مسکو
مذاکرات پوتین با فرستادگان ترامپ در مسکو آغاز شد تا وضعیت جنگ اوکراین مورد بحث قرار گیرد. رئیسجمهور روسیه این وضعیت را دشوار توصیف کرد.
به گزارش فرتاک نیوز؛ به نقل از تاس، ولادیمیر پوتین در آغاز دیدار با استیو ویتکاف و جرد کوشنر در کاخ کرملین اظهار داشت: "وضعیت، البته، دشوار است و ما باید امروز آن را بررسی کنیم."
فرستادگان ویژه دونالد ترامپ، رئیسجمهور سابق آمریکا، امروز به مسکو وارد شدند تا پیشنهادی برای پایان دادن به جنگ اوکراین ارائه دهند. انتظار میرود این دو مقام روز یکشنبه به اوکراین سفر کنند.
بر اساس گزارشهای منتشر شده، یوری اوشاکوف، دستیار رئیسجمهور روسیه و کریل دمیتریف، مدیر عامل صندوق سرمایهگذاری مستقیم روسیه نیز در این نشست حاضر خواهند بود.
در همین راستا، روسیه و اوکراین اعلام کردند که در طول مذاکرات مقامات آمریکایی، حملات مرزی را متوقف خواهند کرد.