//
کدخبر: ۵۸۳۰۲۸ //

آمریکا: دولت لبنان تنها مرجع گفت‌وگو درباره آینده کشور است

آمریکا ادعا می‌کند که دولت لبنان تنها مرجع مشروع برای گفت‌وگو در خصوص آینده این کشور است. این موضوع در پی عدم همکاری حزب‌الله با مقامات لبنانی و آمریکایی مطرح شده است.

آمریکا: دولت لبنان تنها مرجع گفت‌وگو درباره آینده کشور است

به گزارش فرتاک نیوز؛ سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در روز شنبه به وقت محلی اعلام کرد: «واشنگتن به دنبال ایجاد لبنانی امن و دارای حاکمیت است و برای تحقق این هدف، حزب‌الله باید خلع سلاح شود.»

وی همچنین مدعی شد: «هر زمان این گروه برای تحویل سلاح‌هایش آماده باشد، می‌تواند با دولت لبنان گفت‌وگو کند و آمادگی خود را برای خلع سلاح اعلام نماید.»

این سخنگو افزود: آمریکا در حال مذاکره با دولت لبنان است و در صورت تمایل حزب‌الله به تحویل سلاح‌هایش، می‌تواند در راستای نزدیک کردن دیدگاه‌های طرفین تلاش کند.

او با اتهام زنی به حزب‌الله و ایران اظهار داشت: حزب‌الله تاکنون حاضر به گفت‌وگو با دولت لبنان، آمریکا یا اسرائیل نشده است و این به دلیل تبعیت از تهران است.

وی با اشاره به اظهارات «میشل عیسی» سفیر ایالات متحده در بیروت گفت: ما فقط خواستار تحویل سلاح‌های حزب‌الله هستیم.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در ادامه بیان کرد: «وقت آن رسیده که حزب‌الله اقداماتی انجام دهد که به نفع لبنان و مردم آن باشد.»

رژیم اسرائیل از دوم مارس (۱۱ اسفند ۴۰۴) حملات گسترده‌ای به لبنان آغاز کرده که منجر به کشته و زخمی شدن تعدادی از شهروندان لبنانی و آوارگی بیش از یک میلیون نفر شده است، در حالی که بخش‌هایی از جنوب لبنان همچنان تحت اشغال این رژیم قرار دارد.

در همین حال، لبنان و اسرائیل ماه گذشته با میانجی‌گری آمریکا توافق «چارچوب» را امضا کردند؛ توافقی که هدف آن پایان دادن به درگیری‌ها میان اسرائیل و حزب‌الله عنوان شده است. این توافق پس از چند دور مذاکرات مستقیم در واشنگتن به دست آمد.

با این حال، این توافق با انتقاداتی مواجه شده و منتقدان به ابهام در وضعیت حقوقی آن و عدم جدول زمانی مشخص برای خروج نیروهای صهیونیست اشاره می‌کنند.

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۸۳۰۲۸ //
ارسال نظر