//
کدخبر: ۵۸۱۵۳۲ //

چین: تجارت با ایران بر اساس قوانین بین‌المللی است

چین به تهدیدات آمریکا در خصوص تحریم کشورهایی که با ایران روابط اقتصادی دارند، واکنش نشان داد. سخنگوی وزارت امور خارجه چین اظهار داشت که تجارت بین پکن و تهران با قوانین جهانی همخوانی دارد.

چین: تجارت با ایران بر اساس قوانین بین‌المللی است

به گزارش فرتاک نیوز؛ به نقل از شبکه خبری العربیه، لین جیان در نشست خبری امروز (سه‌شنبه) به تهدیدهای آمریکا در خصوص وضع تحریم علیه کشورهایی که با ایران همکاری دارند، پاسخ داد و تاکید کرد که روابط تجاری چین و ایران بر اساس قوانین جهانی است.

این اظهارات در حالی مطرح شد که اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا، تهدید کرده است که «سخت‌ترین تحریم‌های تاریخ» را علیه ایران وضع خواهد کرد و از چین خواسته تا با واشنگتن همکاری کند.

وی همچنین اعلام کرده است که تحریم‌های ثانویه علیه کشورهایی که با ایران تجارت داشته باشند، به اجرا در خواهد آمد.

سخنگوی وزارت امور خارجه چین در روز دوشنبه نسبت به این موضوع هشدار داد و گفت که تحریم و فشار تنها به تشدید تنش‌ها منجر می‌شود و در راستای منافع هیچ‌یک از طرف‌ها نیست.

لین جیان یادآور شد که چین تحولات مربوطه را به دقت زیر نظر دارد و برای حفاظت از حقوق و منافع مشروع خود، اقدام‌های لازم را انجام خواهد داد.

این دیپلمات چینی همچنین در روزهای پنجشنبه و جمعه گذشته، فشارهای آمریکا بر ایران را محکوم کرده و بیان کرد که چین با تحریم‌های یکجانبه و غیرقانونی که از سوی شورای امنیت سازمان ملل مجاز نشده‌اند، مخالف است.

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۸۱۵۳۲ //
ارسال نظر