//
کدخبر: ۵۷۵۶۳۸ //

اعزام زائران از نجف به کربلا از مرز ۱۷ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر گذشت

یکی از اعضای هیات مدیره آستان مقدس علوی اعلام کرد تعداد زائرانی که از نجف به کربلا اعزام شدند به ۱۷ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر رسیده است. همچنین گفته شد در روند مراسم اربعین مشکلی ثبت نشده و برنامه‌های امنیتی و خدماتی با انسجام دنبال شده است.

اعزام زائران از نجف به کربلا از مرز ۱۷ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر گذشت

به گزارش فرتاک نیوز؛ «حیدر العیساوی» عضو هیات مدیره آستان مقدس علوی اعلام کرد شمار زائرانی که از نجف اشرف به کربلا اعزام شده‌اند به ۱۷ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر رسیده است. او تاکید کرد هیچ مشکلی در جریان برگزاری مراسم اربعین ثبت نشده است.

در ادامه، «رحیم یونس رحیم» فرمانده منطقه پنجم مرزبانی عراق بر انسجام دستگاه‌های امنیتی برای موفقیت‌آمیز بودن این مراسم تاکید و عملکرد ادارات خدماتی را «عالی» توصیف کرد.

از سوی دیگر، «مصطفی سند» وزیر ارتباطات عراق از ثبت رکوردی بی‌سابقه در حوزه پهنای باند بین‌المللی اینترنت در ایام اربعین خبر داد. او با اشاره به آمار منتشرشده در فیسبوک گفت مجموع تماس‌های بین‌المللی ورودی به عراق در این ایام به ۴ میلیون ۹۳ هزار و ۲۲۹ تماس رسید، در حالی که تماس‌های بین‌المللی خروجی ۳ میلیون و ۵۶۰ هزار و ۳۵۱ تماس بوده است.

وی افزود ظرفیت ترافیک بین‌المللی اینترنت رکوردهایی جدید ثبت کرده و این شاخص به ۸.۶۳ ترابیت بر ثانیه رسیده است. وزیر ارتباطات عراق این داده‌ها را نشانه افزایش چشمگیر استفاده از خدمات ارتباطی و اینترنت طی ایام اربعین دانست و گفت این آمار و داده‌ها درآمد قابل توجهی برای دولت ایجاد کرده است.

در بخش دیگری از این گزارش، شماری از استان‌های عراق امروز چهارشنبه به صورت رسمی تعطیل شدند. منابع عراقی اعلام کردند استان کربلا روز چهارشنبه به منظور قدردانی از تلاش‌های گسترده مردم و ادارات تعطیل شد و این تصمیم برای تداوم ارائه خدمات به زائران اتخاذ شده است. استان نجف نیز چهارشنبه تعطیل اعلام شد؛ «حسین العیساوی» رئیس شورای استان نجف گفت این تصمیم با توجه به افزایش دمای هوا و تلاش‌های گسترده کارکنان ادارات در ایام اربعین گرفته شده است. همچنین استان بابل هم به شکل رسمی برای تداوم خدمات‌رسانی به زائران اربعین تعطیل شد.

همزمان، «یوسف مکی کناوی» استاندار نجف اشرف روز سه‌شنبه از موفقیت‌آمیز بودن طرح‌های امنیتی، خدماتی و بهداشتی مراسم اربعین خبر داده بود.

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۷۵۶۳۸ //
ارسال نظر