دهلی نو از تلفات هندیها در جنگ خاورمیانه خبر داد
هند در جدیدترین گزارش خود اعلام کرد که از زمان آغاز جنگ در خاورمیانه، ۱۶ شهروند این کشور جان خود را از دست داده و ۷۵ نفر دیگر مجروح شدهاند.
به گزارش فرتاک نیوز؛ به نقل از از آناتولی، وزارت امور خارجه هند در بیانیهای روز پنجشنبه اعلام کرد که از شروع درگیریها در خاورمیانه در سال ۲۰۲۶، ۱۶ تبعه هندی، از جمله ۱۰ دریانورد، جان باختهاند.
این وزارتخانه همچنین اضافه کرد که در این درگیریها ۷۵ هندی زخمی شدهاند که ۳۲ نفر از آنها در امارات به این وضعیت دچار شدهاند.
همچنین، این وزارتخانه اعلام کرد که در حادثهای جداگانه که به درگیریها مرتبط نیست، ۱۲ تبعه هندی در تأسیسات گازی راس لفان در قطر جان خود را از دست دادهاند.
گزارشهای دیگر حاکی از این است که ایالات متحده در ۹ اسفند سال گذشته با حمله نظامی به ایران، روند دیپلماسی را نقض کرده و تنشها را دوباره آغاز کرده است. با وجود برقراری آتشبس در خرداد ماه، آمریکا بار دیگر با طرح ادعاهایی درباره تحولات تنگه هرمز، این توافق را نقض و حملات خود را از سر گرفت.
جمهوری اسلامی ایران نیز به عنوان یک حق ذاتی، پاسخ قاطع و متناسبی به تجاوزات آمریکا داده و تأکید کرده است که هرگونه اقدام متجاوزانه با واکنش مقتدرانه نیروهای مسلح ایران مواجه خواهد شد.