//
کدخبر: ۵۶۷۵۸۲ //

حزب الله: توافق ایران و آمریکا پیامدهای مستقیمی بر لبنان خواهد داشت

نماینده ارشد فراکسیون وفاداری به مقاومت گفت که توافق ایران و آمریکا پیامدهای مستقیمی بر لبنان خواهد داشت.

حزب الله: توافق ایران و آمریکا پیامدهای مستقیمی بر لبنان خواهد داشت
به گزارش فرتاک نیوز،

حسن فضل الله، نماینده ارشد فراکسیون وفاداری به مقاومت در پارلمان لبنان گفت که توافق ایران و آمریکا تاثیرات مستقیم بر لبنان خواهد داشت.

این نماینده ارشد فراکسیون وفاداری به مقاومت افزود که ایران اصرار دارد که پرونده لبنان را در این توافق بگنجاند و این بدین معنا نیست که می‌خواهد جای لبنان تصمیم بگیرد؛ بلکه از دولت لبنان می خواهد از این توافق استفاده کند.

حسن فضل‌الله پیش‌تر در یک کنفرانس مطبوعاتی که در پارلمان برگزار شد، اظهار داشت که نقض تعهد مقامات مبنی بر عدم‌ورود به مذاکرات قبل از آتش‌بس، بی‌احترامی خطرناکی به خون مردم است.

او این پرسش را مطرح کرد: چگونه می‌توان با کسانی که به جنایات خود علیه مردم لبنان ادامه می‌دهند، بر سر یک میز نشست، آن هم در حالی که دشمن به نقش آمریکا در پروژه تخریبی‌اش علیه لبنان افتخار می‌کند و مقامات لبنانی، سکوت اختیار کرده‌اند؟!

این نماینده فراکسیون مقاومت درباره ارتباط حزب‌الله با دولت و رئیس جمهور گفت که هیچ قطع رابطه‌ای با ریاست‌جمهوری وجود ندارد و ارتباط از طریق دولت برقرار است، همچنین احتمال برگزاری جلسات در صورت نیاز وجود دارد.

حسن فضل‌الله در پاسخ به اتهامات برخی طرف‌ها مبنی بر اینکه جنگ به‌نفع ایران است، تصریح کرد: چنین ادعایی کاملاً دروغ بوده و با هدف سرپوش گذاشتن بر حقیقت است. مقاومت برای دفاع از لبنان می‌جنگد و ایران کنار لبنان ایستاده است و هر توافقی را که شامل توقف تجاوز به لبنان نباشد، رد می‌کند.

الاخبار: لبنان هم شامل توافق احتمالی ایران و آمریکا است

روزنامه لبنانی الاخبار به نقل از منابع آگاه گزارش داد که ایران پاسخ نهایی را از ایالات متحده دریافت کرده مبنی بر اینکه لبنان نیز شامل این توافق می‌شود.

بر اساس این گزارش، ترامپ سه بار با بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، درباره پرونده لبنان گفتگو کرده است؛ به‌ویژه با توجه به اینکه تصویب پایان جنگ، تنها به آتش‌بس محدود نمی‌شود، بلکه شامل توقف کامل تمام حملات نظامی، جدول‌زمانی عقب‌نشینی سریع اسرائیل از لبنان، تضمین توقف تمامی اقدامات تخریبی و خاک‌برداری و آزادی اسرا است.

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۶۷۵۸۲ //
ارسال نظر