//
کدخبر: ۵۶۴۰۴۰ //

بلاروس رزمایشی برای استفاده از تسلیحات هسته‌ای آغاز کرد

وزارت دفاع بلاروس اعلام کرد یک رزمایش برای استفاده رزمی از سلاح‌های هسته‌ای و پشتیبانی لجستیکی از این تسلیحات با مشارکت توان موشکی و نیروی هوایی آغاز کرده است.

بلاروس رزمایشی برای استفاده از تسلیحات هسته‌ای آغاز کرد
به گزارش فرتاک نیوز،

دفتر مطبوعاتی وزارت دفاع بلاروس امروز (دوشنبه) در بیانیه‌ای اعلام کرد: به منظور افزایش آمادگی نیروهای مسلح برای استفاده از ابزارهای پیشرفته تخریب، از جمله مهمات ویژه، امروز رزمایشی تحت هدایت رئیس ستاد کل و معاون اول وزیر دفاع جمهوری بلاروس برای واحدهای نظامی که به استفاده رزمی از سلاح‌های هسته‌ای و پشتیبانی لجستیکی از تسلیحات هسته‌ای اختصاص داده شده‌اند، آغاز گردیده است.

در ادامه این بیانیه آمده است که واحدهای نظامی بلاروس که به استفاده رزمی از سلاح‌های هسته‌ای اختصاص داده شده‌اند در طول این رزمایش، قابلیت همکاری با روسیه برای تحویل مهمات هسته‌ای را تمرین می‌کنند.

دفتر مطبوعاتی وزارت دفاع بلاروس همچنین گزارش داد: واحدهای نظامی نیروهای موشکی و هوایی در این رزمایش شرکت دارند. این رزمایش‌ها برای تمرین تحویل مهمات هسته‌ای و آماده‌سازی آنها برای استفاده در تعامل با طرف روسی در نظر گرفته شده است.

به گفته این بیانیه، یکی از ویژگی‌های کلیدی این رزمایش، بررسی آمادگی نیروها برای انجام وظایف جنگی از مناطق آماده نشده در سراسر خاک جمهوری بلاروس است.

بنابر گزارش خبرگزاری تاس، دفتر مطبوعاتی تصریح کرد که این رزمایش بر تمرین «عملیات پنهانی، حرکت در فواصل قابل توجه و محاسبات برای استفاده از نیروها و قابلیت‌ها» تمرکز خواهد داشت.

این رزمایش یک رویداد برنامه‌ریزی شده برای آموزش نیروها به عنوان بخشی از اقدامات اتحادیه روسیه و بلاروس است. این رزمایش علیه هیچ کشور دیگری نیست و تهدیدی برای امنیت منطقه ایجاد نمی‌کند.

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۶۴۰۴۰ //
ارسال نظر