//
کدخبر: ۵۵۲۶۹۹ //

هشدار دبیرکل سازمان ملل نسبت به پایان معاهده استارت نو

دبیرکل سازمان ملل متحد اعلام کرد که پایان معاهده «استارت نو» لحظه‌ای خطرناک برای صلح و امنیت بین‌المللی است.

هشدار دبیرکل سازمان ملل نسبت به پایان معاهده استارت نو
به گزارش فرتاک نیوز،

 به نقل از شبکه الجزیره، «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل متحد با هشدار نسبت به پایان معاهده « استارت نو» اعلام کرد که انقضای این توافق، لحظه‌ای خطرناک برای صلح و امنیت جهانی است.

گوترش گفت: پایان معاهده استارت نو تهدیدی جدی برای ثبات راهبردی جهان است و از واشنگتن و مسکو می‌خواهیم فوراً به میز مذاکرات بازگردند و بر سر چارچوبی جایگزین برای این معاهده به توافق برسند.

لازم به ذکر است که پیمان استارت نو به منظور کنترل و کاهش تسلیحات هسته ای بین آمریکا و روسیه امضا شده است.

بر اساس این پیمان که در سال ۲۰۱۰ امضا شده، دو طرف باید زرادخانه های هسته ای خود را به حداکثر هزار و ۵۵۰ کلاهک در هر دو طرف محدود کنند.

 

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۵۲۶۹۹ //
ارسال نظر