//
کدخبر: ۵۴۰۷۳۸ //

مذاکرات ترامپ با عربستان درباره پروژه عمرانی ـ تجاری+ جزئیات

رسانه آمریکایی نوشته سازمان ترامپ در آستانه سفر «محمد بن سلمان» ولیعهد عربستان سعودی به واشنگتن در حال مذاکره برای احداث ملکی با برند ترامپ در یک پروژه عظیم عمرانی ـ تجاری در عربستان است.

 مذاکرات ترامپ با عربستان درباره پروژه عمرانی ـ تجاری+ جزئیات
به گزارش فرتاک نیوز،

مدیرعامل شرکت سعودی مجری یکی از بزرگترین پروژه‌های عمرانی این کشور عربستان می‌گوید سازمان ترامپ در حال مذاکره برای راه‌اندازی یک ملک با برند ترامپ در یکی از بزرگ‌ترین پروژه‌های املاکی تحت مالکیت عربستان سعودی است.

روزنامه نیویورک تایمز با انتشار این مطلب نوشت: این مذاکرات جدیدترین مثال از آمیختگی حکمرانی و تجارت خانوادگی ترامپ، به ویژه در کشورهای حاشیه خلیج فارس است. خانواده و کسب‌وکارهای رئیس‌جمهور آمریکا از زمان بازگشت او به قدرت طرح‌های جدید خارجی با ارزش میلیاردها دلار اعلام و صدها میلیون از ارز دیجیتال سود کسب کرده‌اند.

ترامپ قرار است هفته آینده میزبان «محمد بن سلمان» ولیعهد عربستان سعودی باشد.

بن سلمان نظارت بر یک پروژه ۶۳ میلیارد دلاری را بر عهده دارد که قرار است شهر تاریخی درعیه را به مقصدی لوکس با هتل‌ها، مراکز خرید و فضای اداری تبدیل کند. کسب‌وکار ترامپ سابقه طولانی در واگذاری نام خود به پروژه‌های چندمنظوره با شعار «لوکس افسانه‌ای» دارد.

مذاکرات سازمان ترامپ با عربستان درباره پروژه عمرانی ـ تجاری
بازدید «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا به همراه «محمد بن سلمان» ولیعهد عربستان سعودی از شهر تاریخی درعیه در ماه مه

نام تجاری ترامپ به شهر تاریخی درعیه می‌رسد؟

رسانه آمریکایی در ادامه نوشت: «جری اینزریلو» مدیرعامل شرکت توسعه درعیه و دوست دیرین ترامپ در گفت‌وگویی بیان کرد: هنوز چیزی اعلام نشده است اما به زودی خواهد شد.

 

 او افزود که به نتیجه رسیدن توافق میان سازمان ترامپ  بر سر پروژه دیر یا زود انجام خواهد شد.

به گفته اینزریلو، مقامات سعودی در جریان سفر رسمی رئیس‌جمهور ترامپ در ماه مه به عربستان سعودی، به همراه او از پروژه درعیه بازدید کردند تا علاقه او را به این طرح برانگیزند.

 

او گفت: «معلوم شد که این کار یک اقبال خوب و شاید کمی هوشمندانه از سوی ما بود که گفتیم خب، بیایید او را به عنوان یک بساز و بفروش جذب کنیم- و او عاشق آن شد.»

سازمان ترامپ به سؤالات درباره این توافق بالقوه پاسخ نداد و «اریک ترامپ» یکی از دو پسر ترامپ که بر کسب‌وکار خانوادگی نظارت دارد، نیز پاسخی به درخواست نیویورک تایمز برای توضیح در این باره نداده است.

در ادامه این مطلب مطرح شد: در مذاکرات املاک بین‌المللی، تفکیک واقعیت از تبلیغات اغلب دشوار است. گمانه‌زنی‌ها همیشه به مذاکره منجر نمی‌شود و مذاکرات نیز همیشه به قراردادهای امضا شده ختم نمی‌شود.

«زیاد الشعار» مدیرعامل دار گلوبال که مهم‌ترین شریک تجاری خارجی سازمان ترامپ و و مسر ارتباطی مهمی با دولت‌های عربی و شرکت‌های خلیج فارس است، ماه گذشته گفت که پروژه‌های جدید ترامپ در عربستان در راه است.

دار گلوبال مشخص نکرد که آیا این اظهارات به درعیه یا یک توافق دیگر اشاره دارد که هنوز اعلام نشده است. تمامی این پروژه‌های عظیم تحت مالکیت صندوق ثروت مستقل عربستان هستند. این شرکت به درخواست‌ها برای اظهار نظر پاسخ نداده است.

مذاکرات سازمان ترامپ با عربستان درباره پروژه عمرانی ـ تجاری
«اریک ترامپ» به نمایندگی از سازمان ترامپ در آوریل در قطر قراردادی برای احداث یک زمین گلف و مجتمع‌های مسکونی لوکس امضا کرد

رونق کسب‌وکار خاندان ترامپ در کشورهای حاشیه خلیج فارس پس از بازگشت او به کاخ سفید

نیویورک تایمز نوشت: اظهارات الشعار و اینزریلو نشان‌دهنده رونق مذاکرات تجاری خانواده ترامپ در کشورهای حاشیه خلیج فارس از سال گذشته است.

ساخت یک برج ترامپ در جده برنامه‌ریزی شده و دو پروژه نیز در ریاض اعلام شده است. ساخت یک هتل و برج ترامپ در دبی-بزرگ‌ترین شهر امارات متحده عربی-در حال پیشرفت است. همچنین یک قرارداد زمین گلف در قطر خانواده ترامپ را شریک یک شرکت املاک دولتی در این کشور کرده است.

الشعار و دار گلوبال هدایت تمامی این معاملات را بر عهده داشته‌اند. به منظور استفاده از نام ترامپ برای هر یک از این طرح‌ها باید هزینه‌ حق امتیاز پرداخت شود. بر اساس دار گلوبال سال گذشته ۲۱.۹ میلیون دلار برای حق امتیاز به سازمان ترامپ پرداخت کرده است که بخشی از این پول به شخص رئیس‌جمهور می‌رسد.

معاملات اعطای مجوز می‌تواند سودآور باشد. اغلب، یک شرکت برای استفاده از نامش پول دریافت می‌کند و نیازی به سرمایه‌گذاری در خود پروژه ندارد. موافقتنامه‌های اعطای مجوز سازمان ترامپ محرمانه است و دانستن مفاد آن ممکن نیست.

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۴۰۷۳۸ //
ارسال نظر