//
کدخبر: ۵۳۰۶۰۸ //

روبیو: آمریکا صدور روادید برای اتباع آمریکای مرکزی را محدود می‌کند

مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا اعلام کرده که دولت این کشور قصد دارد صدور روادید برای اتباع برخی کشورهای آمریکای مرکزی را محدود کند.

روبیو: آمریکا صدور روادید برای اتباع آمریکای مرکزی را محدود می‌کند
به گزارش فرتاک نیوز،

مارکو روبیو، وزیر امور خارجه ایالات متحده اعلام کرد که آمریکا صدور ویزا برای برخی اتباع کشورهای منطقه آمریکای مرکزی را که به ادعای واشنگتن «عمداً به نمایندگی از حزب کمونیست چین» فعالیت می‌کنند و نظم قانونی در منطقه را تضعیف می‌کنند، محدود خواهد کرد.

به گفته روبیو، این افراد و اعضای نزدیک خانواده آن‌ها، از جمله همسر و فرزندانشان به‌طور کلی از ورود به ایالات متحده محروم خواهند شد. با این حال، بیانیه رسمی روبیو نام هیچ فرد یا نمونه مشخصی از اقداماتی که منجر به این محدودیت‌ها شده را ذکر نکرده است.

این تصمیم در حالی گرفته شده که روابط میان آمریکا و چین سال‌هاست به دلیل اختلافات بر سر موضوعاتی مانند تعرفه‌های تجاری، امنیت سایبری، مالکیت معنوی، اتهامات جاسوسی، منشأ ویروس کرونا، مالکیت برنامه تیک‌تاک و وضعیت سیاسی در هنگ‌کنگ و تایوان، پرتنش بوده است. 

در سال‌های اخیر، چین تلاش کرده حضور خود را در منطقه آمریکای لاتین، که به‌طور سنتی تحت تأثیر آمریکا بوده، افزایش دهد. این موضوع باعث نگرانی مقامات آمریکایی شده است.

خبرگزاری رویترز می‌گوید سفارت چین در واشنگتن هنوز به درخواست اظهارنظر درباره بیانیه روبیو پاسخی نداده است.

بر اساس سیاست جدید محدودیت ویزا، آمریکا می‌تواند از صدور ویزا برای اتباع کشورهای آمریکای مرکزی که در کشورهای خود «عمداً به نمایندگی از حزب کمونیست چین» فعالیت می‌کنند، جلوگیری کند. این فعالیت‌ها شامل مدیریت، صدور مجوز، تأمین مالی، حمایت قابل‌توجه یا انجام اقداماتی است که به ادعای آمریکا، نظم قانونی در منطقه آمریکای مرکزی را تضعیف می‌کند.

منطقه آمریکای مرکزی شامل کشورهایی مانند گواتمالا، هندوراس، السالوادور، نیکاراگوئه، کاستاریکا و پاناما است.

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۳۰۶۰۸ //
ارسال نظر