//
کدخبر: ۵۲۵۱۰۱ //

ترامپ: ایرانی‌ها رفتار خوبی ندارند و حرف‌های خوبی نمی‌زنند

دونالد ترامپ با تکرار ادعای همیشگی خود مبنی بر اینکه سایت‌های هسته‌ای ایران نابود شده‌اند، گفت که «ایران همچنان رفتار خوبی ندارد».

ترامپ: ایرانی‌ها رفتار خوبی ندارند و حرف‌های خوبی نمی‌زنند
به گزارش فرتاک نیوز،

دونالد ترامپ در سخنانی در کاخ سفید به بیان ادعاها و سخنان همیشگی خود درباره برنامه هسته‌ای ایران پرداخت و برای دفعات مکرر مدعی شد که تأسیسات هسته‌ای ایران در حملات آمریکا نابود شده‌اند. او تقریبا در تمامی مناسبت‌ها و در هر فرصتی تلاش کرده است بر این ادعای خود تأکید کند.

در خلال پرسش و پاسخ در کاخ سفید، خبرنگاری از او پرسید: «آیا برنامه‌ای برای از سرگیری تعاملات دیپلماتیک با ایران دارید، یا می‌خواهید به حملات مستقیم ادامه دهید، یا از وضعیت فعلی و نداشتن توافق با ایران راضی هستید؟»

دونالد ترامپ نیز در پاسخ مدعی شد: «خب، ایران بسیار بد رفتار کرده است. آنها توان هسته‌ای خود را از بین بردند؛ این ظرفیت که ظرف سه یا چهار هفته می‌توانست شکل بگیرد، به‌طور کامل نابود شد، آن را کاملاً ویران کردند. کمیسیون انرژی اتمی گفته که آن مکان به‌طور کامل نابود شده است.اکنون می‌توانند دوباره شروع کنند، اما در مکان‌های دیگری چون سایت‌های قبلی هدف قرار گرفته بودند. پس آنها می‌توانند دوباره شروع کنند، اما حرف‌های درستی نمی‌زنند. باید بگویم ایران حرف‌های درستی نمی‌زند و رفتار مناسبی ندارد.»

در سؤالی دیگر رئیس‌جمهور آمریکا در پاسخ به اینکه آیا اتفاقات غزه یک نسل‌کشی است، پاسخ داد:  «آنچه آنجا در حال وقوع است وحشتناک است. بله، اتفاق بسیار فاجعه‌باری است».

ترامپ که خود از عوامل اصلی کشتار مردم غزه به شمار می‌رود سپس گفت: «ما چند هفته پیش 60 میلیون دلار کمک کردیم، کسی تشکر نکرد، ولی من نیازی به تشکر نداشتم».

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۲۵۱۰۱ //
ارسال نظر