//
کدخبر: ۵۲۲۵۴۸ //

درخواست مستقیم ترامپ از زلنسکی برای حمله به مسکو/ پوتین هشدار داد: هر تهدیدی با تمام ابزار موجود پاسخ داده می‌شود

گفته می‌شود که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در یک پیام خصوصی از ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، به طور مستقیم خواسته است که با استفاده از موشک‌های دوربرد، مسکو و سن پترزبورگ را هدف قرار دهد.

درخواست مستقیم ترامپ از زلنسکی برای حمله به مسکو/ پوتین هشدار داد: هر تهدیدی با تمام ابزار موجود پاسخ داده می‌شود
به گزارش فرتاک نیوز،

 

گفته می‌شود که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در یک پیام خصوصی از ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، به طور مستقیم خواسته است که با استفاده از موشک‌های دوربرد، مسکو و سن پترزبورگ را هدف قرار دهد. این خبر که توسط فایننشال تایمز و سایر رسانه‌ها منتشر شده، نشان‌دهنده یک تغییر موضع چشمگیر برای ترامپ است که پیش از این خود را نامزد "ضد جنگ" معرفی کرده بود.

تغییر رویکرد یا تاکتیک فشار؟

این گفت‌وگوی فاش‌شده، اگر صحت داشته باشد، نقطه عطفی در سیاست خارجی ترامپ محسوب می‌شود. وی که وعده پایان سریع جنگ اوکراین را می‌داد، اکنون در مقام مشوق حمله مستقیم به پایتخت یک قدرت هسته‌ای ظاهر شده است. این دگرگونی می‌تواند یا نشانه‌ای از تغییر رویکرد اساسی باشد یا بخشی از تاکتیک‌های فشار برای رسیدن به مذاکره‌ای از موضع قدرت.

دو نفر از افراد مطلع از مکالمه تلفنی چهارم ژوئیه (ژوئیه) بین ترامپ و زلنسکی اظهار داشتند که رئیس‌جمهور آمریکا از همتای اوکراینی خود پرسیده است که آیا در صورت دریافت سلاح‌های دوربرد، می‌تواند اهداف نظامی را در عمق خاک روسیه هدف قرار دهد. زلنسکی در پاسخ قاطعانه اعلام کرده است: "قطعاً. اگر به ما سلاح بدهی، می‌توانیم."

ترامپ نیز حمایت خود را از این ایده نشان داده و این استراتژی را "برای احساس درد آنها [روس‌ها]" و وادار کردن کرملین به پای میز مذاکره توصیف کرده است. یک مقام غربی که از این تماس تلفنی مطلع شده بود، نیز بیان داشت که این مکالمه نشان‌دهنده تمایل فزاینده شرکای غربی اوکراین برای تأمین سلاح‌های دوربردی است که قادر به "کشاندن جنگ به مسکو" هستند.

خطرات بی‌شمار سناریوی حمله به مسکو

تحلیلگران سیاسی و نظامی هشدار می‌دهند که در صورت عملی شدن این سناریو، خطرات آن بی‌شمار خواهد بود. این خطرات می‌تواند شامل واکنش‌های شدید روسیه، مانند حمله به منافع ناتو، و حتی استفاده از سلاح هسته‌ای باشد. این تغییر موضع ترامپ، سؤالات جدی را در مورد آینده جنگ اوکراین و روابط بین‌الملل ایجاد می‌کند.

به نظر شما، این تغییر موضع ترامپ چه تأثیری بر روند جنگ اوکراین و معادلات جهانی خواهد داشت؟

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۲۲۵۴۸ //
ارسال نظر