//
کدخبر: ۵۲۱۰۴۹ //

عکس/ حمله ایران به ۵ تاسیسات اسرائیل تایید شد

دیلی‌تلگراف گزارشی از حمله ایران به تاسیسات اسرائیل و نقشه‌ ۵ تاسیسات اسرائیل را که هدف موشک‌های ایران قرار گرفتند، منتشر کرد.

عکس/ حمله ایران به ۵ تاسیسات اسرائیل تایید شد
به گزارش فرتاک نیوز،

پس از آغاز حملات اسرائیل علیه ایران، موج حمله‌های متقابل ایران به اسرائیل نیز آغاز شد و ایران پنج پایگاه نظامی اسرائیل را هدف قرار داد؛ دیلی‌تلگراف از محل ۵ تاسیسات نظامی اسرائیل که مورد اصابت موشک‌های ایران قرار گرفته‌اند، نقشه‌ای منتشر کرده است.

 

به گزارش دیلی‌تلگراف، طبق داده‌های راداری، موشک‌های ایرانی در طول جنگ ۱۲روزه اخیر، مستقیما به پنج تأسیسات نظامی اسرائیل برخورد کرده‌اند؛ روزنامه «دیلی تلگراف» با استناد به تحلیل داده‌های ماهواره‌ای انجام‌شده توسط محققان دانشگاه ایالتی اورگن گزارش داد که اسرائیل اطلاعاتی را در مورد حملات موفقیت‌آمیز ایران به پنج هدف نظامی، از جمله یک پایگاه هوایی بزرگ، فاش نکرده است.

 

به گفته این روزنامه، شش موشک ایرانی به پنج هدف در شمال، جنوب و مرکز اراضی اشغال از جمله یک مرکز جمع‌آوری اطلاعات و یک پایگاه لجستیک اصابت کرده‌اند. دیلی تلگراف خاطرنشان کرد که ایران در نتیجه درگیری ۱۲روزه، بیش از ۴۰ هدف زیرساختی اسرائیل را هدف قرار داده است.

 

نیرو‌های ارتش اسرائیل در مورد گزارش‌های مربوط به اصابت موشک به پایگاه‌های نظامی اظهار نظری نکردند.

 

در ساعات اولیه صبح ۱۳ ژوئن (۲۳ خرداد ۱۴۰۴)، اسرائیل حملات نظامی علیه ایران را آغاز کرد. کمتر از ۲۴ ساعت بعد، ایران حملات متقابل خود را آغاز کرد. 9 روز بعد در صبح روز ۲۲ ژوئن (اول تیر ۱۴۰۴)، جت‌های آمریکایی به سه تاسیسات هسته‌ای ایران حمله کردند و وارد درگیری شدند. عصر روز بعد، تهران حمله موشکی به العدید، بزرگترین پایگاه هوایی نظامی ایالات متحده در منطقه، واقع در قطر را انجام داد.

در ۲۴ ژوئن (۳ تیر ۱۴۰۴)، ترامپ اعلام کرد که اسرائیل و ایران با آتش‌بس کامل موافقت کرده‌اند. مقامات اسرائیلی تأیید کردند که پیشنهاد ایالات متحده را پذیرفته‌اند و مدعی شدند که تمام اهداف خود را در عملیات خود علیه ایران تکمیل کرده‌اند. در مقابل، تهران اعلام کرد که با مجبور کردن تل‌آویو به توقف یکجانبه تجاوز خود بر آن پیروز شده است. آتش‌بس از ۲۴ ژوئن برقرار است.

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۲۱۰۴۹ //
ارسال نظر