//
کدخبر: ۵۱۵۶۸۹ //

تردد زائران حج به شهرهای غیرزیارتی عربستان ممنوع شد

سازمان حج و زیارت از ممنوع بودن تردد زائران حج ۱۴۰۴ در شهرهای غیرزیارتی عربستان سعودی به غیر از مکه و مدینه خبر داد.

تردد زائران حج به شهرهای غیرزیارتی عربستان ممنوع شد
به گزارش فرتاک نیوز،

از پایگاه اطلاع رسانی حج و زیارت، باتوجه به زیارتی بودن روادید حج، زائران تمام کشورهای اسلامی در موسم حج صرفا مجاز به تردد در مکه و مدینه هستند و هرگونه سفر انفرادی به دیگر شهرهای عربستان ممنوع است.

برپایه این گزارش، روادید صادر شده در موسم حج صرفا جهت حضور شهروندان دیگر کشورها در دو شهر زیارتی مکه مکرمه و مدینه‌ منوره است.

هر گونه حضور انفرادی هموطنان در شهرهایی همچون طائف، ریاض، جده و دیگر شهرهای عربستان سعودی به منزله تردد غیرمجاز تلقی شده و درصورت مشاهده زائران در شهرهای غیرزیارتی، برابر قوانین با آنها برخورد خواهد شد. زائران در زمان حضور در کشور عربستان ضمن رعایت کلیه قوانین و مقررات، ترجیحا ترددهایشان بصورت گروهی و با استفاده از اتوبوس‌های اختصاصی حجاج ایرانی باشد.

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۱۵۶۸۹ //
ارسال نظر