مدیرعامل بانک کشاورزی از کارخانه لبنیات پاک بازدید کرد
مدیرعامل بانک کشاورزی از کارخانه لبنیات پاستوریزه پاک بازدید کرد و بر نقش کلیدی صنایع تبدیلی در تامین امنیت غذایی کشور تاکید نمود.
به گزارش فرتاک نیوز؛ و به نقل از روابط عمومی بانک کشاورزی، وهب متقینیا در بازدید از کارخانه لبنیات و بستنی پاستوریزه پاک، با مدیران و کارکنان کارخانه گفتگو کرد و بر اهمیت تولید محصولات غذایی سالم و متنوع با رعایت استانداردهای بهداشتی تاکید کرد.
وی افزود: ارتقاء کمی و کیفی صنایع تبدیلی کشاورزی به عنوان حلقهای حیاتی در زنجیره تامین مواد غذایی، نه تنها در تامین امنیت غذایی کشور، بلکه در بهبود سلامت جامعه و توسعه اقتصادی بخش کشاورزی نیز تاثیرگذار است. این موضوع همچنین میتواند به معرفی برندهای ایرانی در بازارهای جهانی کمک کند.
در این دیدار، عبداله قدوسی، مدیرعامل شرکت لبنیات پاک، به تشریح عملکرد کارخانه و سیستم تولید و توزیع محصولات پرداخت و بر لزوم تقویت ارتباطات واحدهای تولیدی با نهادهای مالی و نقش بانک کشاورزی در این راستا تاکید کرد.