//
کدخبر: ۵۸۸۴۹۹ //

دولت رویکرد جدیدی را برای قیمت‌گذاری بازار کشاورزی معرفی کرد

دولت با اعلام رویکرد جدیدی برای قیمت‌گذاری کشاورزی، حذف ممنوعیت‌های صادراتی را به عنوان بخشی از این برنامه معرفی کرد. این تغییرات به نفع تولیدکنندگان و بازارهای داخلی خواهد بود.

دولت رویکرد جدیدی را برای قیمت‌گذاری بازار کشاورزی معرفی کرد

به گزارش فرتاک نیوز؛ غلامرضا نوری، وزیر جهاد کشاورزی در سفر به مراغه، با اشاره به تغییر سیاست‌های بخش کشاورزی، اعلام کرد که دوران ممنوعیت‌های صادراتی و سرکوب قیمت‌ها به پایان رسیده است. او هدف‌گذاری فعلی را واگذاری تعیین قیمت به سازوکار عرضه و تقاضا عنوان کرد تا تولیدکنندگان بتوانند با پیش‌بینی‌پذیری بیشتری فعالیت کنند و به سمت بهره‌وری حرکت نمایند.

وزیر جهاد کشاورزی همچنین از تراز صادرات کشاورزی به مبلغ ۸ میلیارد دلار خبر داد و گفت: اگرچه واردات این بخش به ۱۵ میلیارد دلار می‌رسد، اما صادرات هوشمندانه می‌تواند بر بازار داخلی تأثیر مثبت بگذارد و تولیدکنندگان را برای رقابت با بازارهای جهانی تقویت کند.

نوری در ادامه به دغدغه‌های کشاورزان اشاره کرد و اولویت‌های فوری وزارتخانه را به شرح زیر بیان کرد:

پرداخت مطالبات گندکاران: تا کنون ۲۱ درصد از مطالبات پرداخت شده و بخش عمده‌ای از بقیه بدهی‌ها در آینده نزدیک تسویه خواهد شد.

قیمت‌گذاری بذر: نرخ بذر گندم برای سال زراعی آینده ۷۲ هزار تومان تعیین شده که با وجود ۵ هزار تومان یارانه دولتی، با قیمت ۶۸ هزار تومان در دسترس کشاورزان قرار می‌گیرد.

حمایت از صنایع تبدیلی: ظرفیت‌های خالی فرآوری و آردسازی فعال شده و امکان واردات نهاده برای فرآوری و صادرات مجدد فراهم شده است.

در ادامه این سفر، کلنگ احداث شهرک گلخانه‌ای غیردولتی «شهید رحمتی» در مراغه به زمین زده شد. این طرح با سرمایه‌گذاری ۳۰۰ میلیارد ریالی بخش خصوصی و با استفاده از فناوری هیدروپونیک در زمینی به مساحت ۳۰ هکتار اجرا خواهد شد و پیش‌بینی می‌شود که برای ۷۵۰ نفر شغل ایجاد کند.

وزیر جهاد کشاورزی در پایان بر حمایت دولت از فعالیت‌های اقتصادی بهره‌ور تأکید کرد و خاطرنشان ساخت که توسعه روش‌های نوین نباید به معنای نادیده گرفتن ظرفیت‌های تولیدی موجود و سنتی باشد.

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۸۸۴۹۹ //
ارسال نظر