//
کدخبر: ۵۱۲۲۷۲ //

«تشریح برنامه های دهه کرامت»

مشاور امور زنان وزارت آموزش و پرورش، مهم ترین برنامه‌های دهه کرامت را تشریح کرد.

«تشریح برنامه های دهه کرامت»

به گزارش فرتاک نیوز،، میترا تیموری، از اهمیت دهه کرامت و جایگاه خاص و ویژه این ایام در تقویم جمهوری اسلامی ایران سخن گفت و افزود: ایام دهه کرامت با سالروز ولادت حضرت فاطمه معصومه (سلام الله علیها) کریمه اهل بیت آغاز و پایان این دهه مزین به میلاد حضرت امام علی بن موسی الرضا (ع) است.

وی دهه کرامت را فرصتی مغتنم برای یادآوری جایگاه و منزلت انسانی، اخلاق اجتماعی، سیره رضوی و سبک زندگی سالم و شایسته اسلامی دانست و گفت: دختر، در فرهنگ و باور‌ ما جایگاهی بس ارزشمند و متفاوت را دارا است. دختران، مادران بالقوه آینده و مربیان فردای جامعه هستند و به عنوان سرمایه های مهم کشور با دارا بودن نقشی بی بدیل برای رشد و ارتقای اجتماعی، بیش از هر زمان دیگر نیازمند رجوع به الگوهای معنوی هستند. فراموش نکنیم، هر گونه فعالیت در این خصوص هم نباید صرفاً در قالب شعار یا برگزاری مراسم های کلیشه‌ای باشد.

تیموری، نقش کلیدی دهه کرامت را در راستای بسط و گسترش بیش از پیش هویت معنوی جامعه زنان فرهنگی و دانش آموزان دختر کشور، حایز اهمیت خواند و اظهار داشت: همه فعالیت ها و برنامه های حوزه زنان وزارت آموزش و پرورش در همین مسیر و بر پایه پیوند مفاهیم دینی، متناسب با نیازهای روز دانش آموزان دختر و جامعه زنان فرهنگی در جریان و انجام است.

این مقام مسوول، با تاکید بر این که فلسفه دهه کرامت یک حرکت مداوم و همیشگی و بستری مناسب برای ظهور و بروز ایده‌های خلاقانه معلمان و دانش آموزان در عرصه آموزش و پرورش است، به تشریح اهم اقدامات و برنامه های صورت گرفته در این خصوص، توسط حوزه زنان وزارت آموزش و پرورش پرداخت و گفت: نخستین گام، مکاتبه با ادارات کل استان ها و ابلاغ چارچوب های پیشنهادی و دستورالعمل های کلی در تاریخ  ۱۸ فروردین ۱۴۰۴، به منظور ارائه خط مشی و راهبرد به استان ها برای ترکیب با ابتکارات خلاقانه ویژه زیست بوم هر استان در راستای برگزاری مراسم ها و جشن های مربوطه و تجلیل از مقام دختران دانش آموز بود.

مشاور امور زنان وزارت آموزش و پرورش، با اشاره به اهمیت موضوع، برگزاری جلسات مقدماتی از اسفند ماه سال گذشته را با حضور کارشناسان و مسوولان حوزه های مرتبط از دیگر اقدامات انجام شده توسط حوزه زنان دستگاه آموزش و پرورش برشمرد و ادامه داد: این جلسات به طور منظم و با هم اندیشی به منظور بررسی نحوه گرامیداشت ایام دهه کرامت و روز دختر و همچنین برگزاری با کیفیت جشنواره‌ های بهیندخت در سراسر کشور، تشکیل شد.

وی که نخستین آیین گرامیداشت روز دختر را در استان سیستان و بلوچستان برگزار کرد؛ با ابراز خرسندی از حضور خود در این استان، یادآور شد: ۲۶ فروردین ماه سال جاری، آیین با شکوه روز دختر از دورترین نقطه ایران در شهرستان های چابهار و کنارک آغاز و دانش آموزان دختر، با اجرای برنامه های متنوع، جذاب و شاد پیشاپیش روز ملی دختر را گرامی داشتند. اهدای لوح تقدیر و یادبود به دانش آموزان دختر و همچنین قدردانی از بانوان همکار و اعضای شرکت تعاونی دختران، پایان بخش این مراسم بود.

تیموری، سرزمین پهناور سیستان و بلوچستان را سراسر عشق و هنر و انگیزه و خلاقیت معرفی و با اشاره به افتتاح و راه اندازی شرکت تعاونی مدارس دخترانه این استان، تصریح کرد: در تلاش هستیم با جلب حمایت نهادهای مختلف و اطلاع رسانی دقیق، فعالیت های هنری و دست سازه های دانش آموزان و بانوان فرهنگی سراسر کشور را در معرض دید عموم قرار دهیم تا با حمایت کامل از دختران و بانوان نجیب کشورمان، از یک سو درخشش آن ها در این عرصه بیش از پیش نمایان و برجسته شود و از سوی دیگر فرهنگ غنی این مرزوبوم به جوامع دیگر و نسل های آینده منتقل گردد. 

این مقام مسوول، با تاکید بر ضرورت گرامیداشت یاد شهدای دانش آموز، با هدف تکریم خانواده های شهدا و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، گفت: دیدار و گفتگو با خانواده های گرانقدر و معزز شهدای دختر، نسترن خسروی و مطهره نارویی در شهرستان چابهار و همچنین دیدار با یکی دیگر از خانواده های شهدای فرهنگی استان گلستان، نمادی از احترام و ارادت نسبت به کسانی است که جان خود را برای حفظ استقلال و امنیت کشور فدا کردند.

مشاور امور زنان وزارت آموزش و پرورش، از حضور خود در همایش استانی بهیندخت در استان گلستان به مناسبت ولادت حضرت معصومه (ع) و روز دختر سخن گفت و در ادامه، برپایی نمایشگاه توانمندی های دختران گلستانی، اجرای سرود توسط دختران با نیازهای ویژه، اجرای گروه موسیقی هنرجویان هنرستان هنرهای زیبا، قدردانی از دختران شاخص سال و برندگان پویش گنجینه مهر را از جمله برنامه های برگزار شده این همایش استانی برشمرد.

وی، هدف از برگزاری دومین اجتماع دختران آرمانی با شعار محوری دختر ایرانی، دختر آرمانی در ورزشگاه ۱۲ هزار نفری آزادی تهران را با حضور تیمی از بانوان شورای معاونان وزارت آموزش و پرورش، تبیین هویت اسلامی - ایرانی دختران، الگوسازی از زنان برجسته تاریخ اسلام و تقویت نقش‌ آفرینی اجتماعی نسل نوجوان و جوان بانوان عنوان کرد و گفت؛ اجرای برنامه‌هایی متنوع و فرهنگی نظیر سرودهای جمعی، اجرای زنده، ادای احترام به جانباختگان حادثه بندرعباس و آیین‌ های ویژه این روز، جلوه‌ای خاص به فضای این اجتماع بخشید.

این مقام مسوول، شهر قم را در سالروز ولادت حضرت معصومه (س) غرق نور و کرامت دانست و افزود: با حضور نمایندگان حوزه امور زنان، آیین گرامیداشت مقام والای دختران در جوار حرم کریمه اهل بیت، حضرت فاطمه معصومه (س) برگزار شد.

تیموری، تصریح کرد: همان طور که عنوان شد، طی برنامه ریزی های صورت گرفته و ابلاغ چارچوب های پیشنهادی و دستورالعمل های کلی، به منظور ابتکار عمل هر استان و در قالب جشنواره متمرکز بهیندخت، مسوولان امور زنان استان های کشور همراه با کارشناسان و رابطان مربوطه در صدد و مشغول برگزاری این آیین به نحو شایسته در جمع دختران عزیز این مرز و بوم و تجلیل از مقام آن ها هستند.

مشاور امور زنان وزارت آموزش و پرورش، میلاد فرخنده حضرت معصومه (س) را فرصتی مناسب برای دیدار و نشست صمیمی با سه تن از دختران شهدای شاغل در حوزه ستاد وزارت آموزش و پرورش و تجلیل از خدمات شایسته این عزیزان، ذکر کرد و گفت: همه ملت ایران وامدار و مدیون شهدا هستند.

وی، با اشاره به برگزاری آیین روز دختر و جشنواره بهیندخت در مناطق مختلف استانی و مدارس سراسر کشور، تاکید کرد: آیین و جشن متمرکز استان تهران نیز با حضور وزیر آموزش و پرورش و اعضای شورای معاونان برگزار خواهد شد.

تیموری، مشاور امور زنان وزارت آموزش و پرورش، در پایان ابراز امیدواری کرد: با برنامه‌ ریزی دقیق و مشارکت همه دستگاه‌های فرهنگی و اجتماعی کشور، بتوان جایگاه واقعی دختر ایرانی را در بستر انقلاب اسلامی تثبیت و متقابلا دختران ما نیز با تمرکز بر توانمندی ها، تحصیل دانش و علم روز دنیا و خودباوری، تضمین کننده رشد و تعالی خود در عرصه خانواده و اجتماع باشند.

 

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۱۲۲۷۲ //
ارسال نظر