//
کدخبر: ۵۶۴۲۰۸ //

قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۵/۲/۲۹

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با 2 دلار و 29 سنت معادل 2.04 درصد کاهش به 109 دلار و 81 سنت رسید.

قیمت جهانی نفت امروز 1405/2/29
به گزارش فرتاک نیوز،

قیمت نفت در روز سه‌شنبه در معاملات اولیه آسیا 2 درصد افت کرد. این کاهش پس از آن رخ داد که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، گفت حمله برنامه‌ریزی‌شده به ایران را برای فراهم‌کردن فضای مذاکرات جهت پایان دادن به جنگ در خاورمیانه، متوقف کرده است.

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با 2 دلار و 29 سنت معادل 2.04 درصد کاهش به 109 دلار و 81 سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با 1 دلار و 76 سنت معادل 1.62 درصد کاهش، 106 دلار و 90 سنت معامله می‌شود.

 هر دوی این شاخص‌های مرجع در روز گذشته به ترتیب به بالاترین سطح خود از 5 مه  و 30 آوریل رسیده بودند.

ترامپ در روز دوشنبه گفت «شانس بسیار خوبی» وجود دارد که آمریکا بتواند با ایران به توافقی برای جلوگیری از دستیابی تهران به سلاح هسته‌ای دست یابد. این اظهارات چند ساعت پس از آن مطرح شد که وی از توقف اقدام نظامی برای فراهم‌کردن فضای گفت‌وگوها خبر داده بود.

تحلیلگران می‌گویند اگرچه سیگنال ترامپ تا حدی از فشار فوری کاسته است، اما ریسک‌های بنیادی همچنان پابرجا هستند... بازار اکنون در حال رصد این موضوع است که آیا اظهارات ترامپ نشان‌دهنده یک تغییر واقعی به سمت کاهش تنش است یا فقط یک مکث تاکتیکی محسوب می‌شود.

همچنین، نحوه پاسخ ایران به تحولات اخیر و آنچه واقعاً در آب‌ها و در مورد حرکت نفت‌کش‌ها از طریق تنگه هرمز در جریان است، عوامل کلیدی تعیین‌کننده جهت آینده قیمت نفت خواهند بود.

درگیری در خاورمیانه به‌طور مؤثری تنگه هرمز را بسته است. آبراهی حیاتی که حدود یک‌پنجم از عرضه جهانی نفت و گاز طبیعی مایع را حمل می‌کند و نگرانی‌ها درباره اختلال در عرضه را افزایش داده است.

اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران، در روز دوشنبه تأیید کرد که موضع تهران از طریق پاکستان به آمریکا منتقل شده است، اما جزئیات بیشتری ارائه نداد.

یک مقام پاکستانی که به شرط عدم افشای نامش صحبت می‌کرد، ضمن اشاره به کندی پیشرفت مذاکرات گفت اسلام‌آباد پیشنهاد جدیدی را میان دو طرف منتقل کرده است.

 اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا، یک معافیت تحریمی را 30 روز دیگر تمدید کرد تا به کشورهای «آسیب‌پذیر از نظر انرژی» اجازه دهد به خرید نفت دریایی روسیه ادامه دهند.

اطلاعات وزارت انرژی آمریکا نشان می‌دهد هفته گذشته رکورد 9.9 میلیون بشکه از ذخیره استراتژیک نفت (SPR) برداشت شده است. این موضوع موجودی‌ها را به حدود 374 میلیون بشکه کاهش داده که پایین‌ترین سطح از ژوئیه 2024  محسوب می‌شود.

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۶۴۲۰۸ //
ارسال نظر