//
کدخبر: ۵۳۴۴۲۰ //

۱۵ طرح تسهیلاتی بانک قرض‌الحسنه مهر ایران برای مشتریان

مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران گفت: در برنامه جامع راهبردی بانک، ۱۵ طرح تسهیلاتی جدید تعریف شده که از طریق شعب و درگاه‌های الکترونیک و دیجیتال به مشتریان ارائه خواهد شد.

۱۵ طرح تسهیلاتی بانک قرض‌الحسنه مهر ایران برای مشتریان
به گزارش فرتاک نیوز،

با حضور دکتر «غلامرضا فتحعلی» مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران و اعضای هیأت عامل، همایش واحدهای صف و ستاد مدیریت شعب استان اردبیل برگزار شد.

مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در این همایش با بیان اینکه در قالب برنامه جامع راهبردی بانک در ۳ سال آینده خدمات بانک توسعه خواهد یافت، اظهار داشت: در افق سه‌ساله، خدمات و محصولات بانک و بانکداری دیجیتال توسعه خواهد یافت.

وی با اشاره به تعداد ۲۱ میلیون مشتری بانک قرض‌الحسنه مهر ایران خاطرنشان ساخت: با عبور از بانکداری سنتی به سمت بانکداری دیجیتال، شعب و درگاه‌های الکترونیکی و دیجیتال سه کانال اصلی ارتباط با مشتریان خواهند بود.

فتحعلی افزود: پس از ۱۷ سال فعالیت در حوزه بانکداری خرد و پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه، اکنون بانک خدمات ارزی و ضمانت‌نامه‌های بانکی نیز ارائه خواهد داد تا فرصت‌های بیشتری برای توسعه فعالیت‌ها فراهم شود.

مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران با اشاره به سقف‌های جدید تسهیلات گفت: پرداخت تسهیلات برای افراد حقیقی تا ۵۰۰ میلیون تومان، برای اصناف تا یک میلیارد تومان و برای اشخاص حقوقی تا ۱.۵ میلیارد تومان مصوب شده است.

وی توسعه پایدار درآمدها، کیفی‌سازی خدمات، توسعه بانکداری دیجیتال و راه‌اندازی سرزمین هوشمند مهر را از دیگر برنامه‌های بانک عنوان کرد و ادامه داد: در برنامه جامع راهبردی بانک ۱۵ طرح تسهیلاتی تعریف شده که از طریق شعب، درگاه‌های الکترونیکی و دیجیتال به مشتریان ارائه خواهد شد.

در پایان این مراسم، از رؤسای شعب «مشگین‌شهر»، «گرمی» و «میدان جهاد اردبیل» به‌عنوان شعب برتر استان اردبیل و همچنین از «داود پوررسول» مدیر استان تقدیر شد.

 

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۳۴۴۲۰ //
ارسال نظر