//
کدخبر: ۵۲۶۲۹۷ //

آغاز پرداخت مطالبات گندمکاران در چهارمحال و بختیاری

مدیرکل غله چهارمحال و بختیاری گفت: براساس پیگیری‌های انجام شده روند پرداخت مطالبات گندمکاران این استان آغاز شده است.

آغاز پرداخت مطالبات گندمکاران در چهارمحال و بختیاری
به گزارش فرتاک نیوز،

یزدان یگانگی روز شنبه در گفت و گویی افزود: در همین ارتباط ۱۳ میلیارد ریال برای پرداخت مطالبات گندمکاران تامین شده است.

وی اظهار داشت: از اول تیرماه تاکنون چیزی معادل ۱۳ هزار تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان چهارمحال و بختیاری از سوی ۱۷ مرکز خریداری شده است که این میزان خرید نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۵۰ درصد کاهش نشان می‌دهد.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی چهارمحال و بختیاری گفت: کل مطالبات گندمکاران استان ۲۳ هزار میلیارد ریال است که تلاش می‌شود با پیگیری‌های انجام شده در کمترین زمان ممکن به حساب کشاورزان پرداخت شود.

وی ادامه داد: پیگیری‌های لازم برای پرداخت مطالبات گندمکاران استان در حال انجام است و تلاش می‌شود این مطالبات در کمترین زمان ممکن به کشاورزان پرداخت شود.

یگانگی اضافه کرد: خشکسالی و کاهش ۲۶۰ میلی‌متری بارش‌ها به خصوص بارش‌های بهاری در سال زراعی جاری موجب از بین رفتن بخش قابل توجهی از مزارع گندم دیم چهارمحال و بختیاری شده است.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی چهارمحال و بختیاری گفت: در سال‌زراعی جاری ۲۱ هزار و ۵۰۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی استان به زیر کشت گندم آبی و ۴۰ هزار هکتار به زیر کشت گندم دیم رفت که شرایط پیش آمده به ۶۰ درصد از دیم‌زارهای استان خسارت وارد کرده است.

وی اضافه کرد: در زمان حاضر تمام ۱۷ مرکز خرید گندم برای خرید تضمینی و ۲ کارخانه آرد نیز در استان کار خرید توافقی گندم مازاد بر نیاز کشاورزان چهارمحال و بختیاری را انجام می‌دهند.

یگانگی ادامه داد: براساس تمهیدات اندیشیده شده امسال سلف‌خران نیز می‌توانند با رعایت تمام دستورالعمل‌های موجود گندم خریداری شده خود را تحویل مراکز خرید استان بدهند.

نیاز سالانه چهارمحال و بختیاری به گندم برای تامین نان حدود ۱۲۰ هزار تن است که ۸۵ درصد این نیاز از آرد تولیدی استان تامین می‌شود.

در سال زراعی جاری ۶۱هز ار و ۵۰۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی چهارمحال و بختیاری به زیر کشت گندم رفته است و با توجه به شرایط خشکسالی پیش‌بینی می‌شود ۸۰ هزار تن محصول برداشت شود و از این میزان حدود ۳۰ هزار تن از گندم مازاد بر نیاز کشاورزان در استان از سوی اداره کل غله و خدمات بازرگانی و تعاون روستایی خریداری شود.

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۲۶۲۹۷ //
ارسال نظر