//
کدخبر: ۳۰۱۴۱۲ //

۱۴ حقیقت جالب درباره بازار بورس

بازار بورس حقایق جالبی دارد که در این گزارش به برخی از آن‌ها اشاره شده است.


۱۴ حقیقت جالب درباره بازار بورس
به گزارش فرتاک نیوز،

بازار بورس یک بستر جذاب است برای افرادی که در سرمایه گذاری‌های خود ریسک پذیر هستند. در این بازار پیش بینی کردن یک امر غیر ممکن است به طوری که از پس هر کسی برنمی آید و باید عوامل زیادی مورد بررسی قرار گیرد. سهام داران بازار بورس چیز‌های زیادی بدست آورده و بسیاری از دست داده اند. این تلاطم به جذابیت بازار سهام می‌افزاید، جایی که میلیون‌ها سرمایه گذار روزانه به آرزوی کسب ثروت می‌روند.

در این گزارش نکاتی جالب در مورد بازار بورس آورده شده است که خواندن آن خالی از لطف نیست:

۱. قانون ۷۲

در بازار بورس قانونی وجود دارد به نام قانون ۷۲ که با استفاده از آن می‌توان به طور حدودی زمان دو برابر شدن سهام عرضه شده در بورس را تخمین زد، بر این اساس که با تقسیم ۷۲ بر نرخ بازده سالانه، یک سرمایه گذار می‌تواند برآورد کند که چند سال طول می‌کشد تا سرمایه اولیه دو برابر شود. به عنوان مثال، فرض کنید شما با توجه به سرمایه‌ای که از شرکت خود در بازار عرضه کرده اید، با ۸ ٪ بازده سالانه، طبق قانون ۷۲، نه سال طول می‌کشد تا مبلغ دو برابر شود (۷۲/۸ = ۹).

۲. یک لحظه غفلت یک عمر پشیمانی

حجم و قیمت معامله دو پارامتر بسیار مهم برای ثبت سفارش، خرید و فروش در بازار بورس است. یک سرمایه گذار هنگام سفارش از نظر قیمت و کمیت باید محتاط باشد. حتی یک اشتباه در مبادله در بخش قیمت و حجم معامله می‌تواند منجر به ضرر هزاران هزار تومانی شود. مبادله در هند با سرعت چند میکروثانیه کار می‌کند؛ بنابراین، سفارشی که یک بار ثبت شده است قابل بازگشت نیست.

 

۳. قدیمی‌ترین صرافی آسیا

تاجری به نام Premchand Roychand در قرن نوزدهم بورس سهام بمبئی (BSE) را تأسیس کرد. آقای رویچند در تجارت بورس ثروت زیادی به دست آورد و بعد‌ها به عنوان پادشاه این سهام معروف شد. BSE در ابتدا در هند به عنوان انجمن بومی سهام و بورس شناخته می‌شد. BSE قدیمی‌ترین صرافی آسیا است و بیش از ۵۰۰۰ شرکت در زیر مجموعه خود دارد. این امر باعث می‌شود که سهامی با بالاترین تعداد شرکت زیر مجموعه در جهان شناخته شود.

 

۴. گران‌ترین سهام دنیا

Berkshire Hathaway Inc. یک شرکت چند ملیتی آمریکایی است که دفتر مرکزی آن در نبراسکا، ایالات متحده قرار دارد. این شرکت سومین شرکت بزرگ در جهان و بزرگترین شرکت خدمات مالی از نظر درآمد در جهان است. سرمایه گذار آن وارن بافت است که به عنوان رئیس هیئت مدیره خدمت می‌کند و توسط یک سرمایه گذار دیگر به نام چارلی مونگر که نایب رئیس نیز هست، پشتیبانی می‌شود. در تاریخ ۱ فوریه ۲۰۱۹، هر سهم این شرکت با قیمت ۳۱۳ هزارو ۳۵۰ دلار فروخته شد و این گران‌ترین سهم در جهان است.

دلیل این امر این است که این شرکت هرگز تقسیم سهام نداشته و تنها یک مرتبه سود سهام پرداخت کرده است. سهام این شرکت برای اولین بار در جهان در ۲۳ اکتبر ۲۰۱۶ از ۱۰۰ هزار دلار عبور کرد.

۵. معامله دزدان دریایی

به غیر از انجام معامله حضوری و برخط، تبادل دزدان دریایی نیز وجود دارد. اولین بازار بورس دزدان دریایی جهان در سال ۲۰۰۹ در هاراردره در سومالی تأسیس شد. دفتر این بازار به صورت شبانه روزی باز است و به سرمایه گذارانی که در ناو‌های جنگی، نیروگاه‌های دریایی و ... فعالیت می‌کنند امکان خرید و فروش سهام می‌دهد.

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
منبع: فارس
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۳۰۱۴۱۲ //
ارسال نظر
 
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان
اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان