//
کدخبر: ۱۱۴۸۵۹ //

اختصاص ۱۳۰۰۰ میلیارد ریال برای حمایت از صادرات

معاون وزیر صنعت و مدیر عامل سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی کشور گفت: در بودجه سال ۹۷ و در راستای حمایت از توان صادراتی واحدهای صنعتی کشور، ۱۳ هزار میلیارد ریال اختصاص یافته است.

به گزارش فرتاک نیوز،

 به نقل از ایرنا ،صادق نجفی  در حاشیه بازدید از واحدهای تولید تجهیزات نیروگاهی، پتروشیمی و معدنی شهرک صنعتی زاویه از توابع شهرستان زرندیه در گفت و گو با ایرنا، گفت: برای اجرای تبصره 14 قانون برنامه ششم نیز پیش بینی شده که 31 هزار و 500 واحد از صنایع کوچک کشور تا سه سال آینده بازسازی و نوسازی شود.

وی در مورد میزان جذب سرمایه گذاری های خارجی در حوزه صنایع و شهرک های صنعتی کشور، گفت: در یک سال اخیر 36طرح به ارزش 2 میلیارد و 800 میلیون دلار با مشارکت سرمایه گذاران خارجی در حوزه صنایع کشور اجرایی شد که بیشتر این طرح ها به طور 100 درصدی با منابع سرمایه گذاران خارجی به نتیجه رسید.

وی اظهار داشت: در استان های قزوین، کردستان، آذربایجان شرقی، تهران و خراسان رضوی طرح های اشتغالزا در رسته های مختلف تولیدی از جمله برندهای معتبر پوشاک با مشارکت 100 درصدی سرمایه گذاران خارجی به بهره برداری رسیده است.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: به همه استان ها ابلاغ شده است که بر اساس طرح آمایش سرزمین، نسبت به معرفی 2 طرح کوچک و متوسط در هر شهرستان اقدام کنند تا در سه سال آینده بتوان تسهیلات مورد نیاز به خصوص در رسته های پوشاک، نساجی، قطعات خودرو و پتروشیمی را راه اندازی کنیم.

وی در مورد سایر حمایت های این سازمان از صنایع کوچک و واحدهای مستقر در شهرک های صنعتی کشور، گفت: با توجه به اینکه تبصره 18 قانون برنامه ششم مدتی است که ابلاغ شده، از این رو 340 هزار میلیارد ریال تسهیلات به صورت اولویت دار و با نرخ چهار و 10 درصد با هدف اشتغال زایی و حمایت از واحدهای تولیدی پرداخت می شود.

نجفی اضافه کرد: سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی کشور از محل منابع داخلی خود 2 هزار میلیارد ریال یارانه را با هماهنگی بانک ها و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای حمایت از صنایع کوچک در نظر گرفته است.

وی ادامه داد: 40 هزار میلیارد ریال تسهیلات با نرخ بهره هشت درصد برای حمایت از صنایع مختلف کشور تخصیص یافته که با پرداخت این مبلغ انتظار است کمک شایانی به روند تولید و تداوم اشتغال صنایع کشور شود.

وی اظهار داشت: بسته های حمایتی در زمینه آموزش، برگزاری نمایشگاه در داخل و خارج از کشور و نیز اعزام پرسنل صنایع به خارج از کشور برای فراگیری آموزش های لازم از دیگر موارد حمایتی سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی است.

نجفی در خصوص پارک های فناوری نیز، گفت: در هر استان یک پارک فناوری در داخل شهرک های صنعتی فعال وجود دارد و سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی نیز در نظر دارد که شرکت های دانش بنیان و نیروهای دانش آموخته را در این شهرک ها به خصوص در استان های تهران، آذربایجان های شرقی و غربی و خراسان رضوی مستقر کند.

نجفی با تمجید از فعالیت صنعتگران شاغل در شهرک صنعتی زاویه، گفت: 90 واحد تولیدی در این منطقه مشغول به فعالیت هستند و هرچند که با ظرفیت های پایین تولید می کنند اما هیچ واحدی تعطیل یا غیر فعال نیست که اقدامی قابل تحسین است.

مدیر عامل سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی کشور در خصوص توانمندی های صنعتی 2 شهرستان ساوه و زرندیه گفت: استان مرکزی و به ویژه این 2 شهرستان، قطب صنعتی کشور هستند و رونق فعالیت ها به گونه ای شده که در برخی از شهرک های صنعتی این استان زمین کافی وجود ندارد به همین دلیل تلاش می شود برای سرمایه گذاران و متقاضیان جدید تامین زمین شود.

شهرستان زرندیه با 64 هزار نفر جمعیت و بهره مندی از حدود 400 واحد تولیدی بزرگ و کوچک از قطب های صنعتی استان مرکزی به شمار می آید.

 

 

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۱۱۴۸۵۹ //
ارسال نظر
 
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان
اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان