//
کدخبر: ۵۹۶۶۵۶ //

دستور استاندار کرمانشاه به سه دستگاه متولی برای ساماندهی پارکینگ‌ها ظرف یک هفته آینده

استاندار کرمانشاه در نشست ستاد تنظیم بازار و کارگروه آرد و نان استان، از اداره‌کل تعزیرات حکومتی، فرمانداری کرمانشاه و شهرداری خواست ظرف یک هفته وضعیت پارکینگ‌ها و نرخ‌های دریافتی را ساماندهی کنند.

دستور استاندار کرمانشاه به سه دستگاه متولی برای ساماندهی پارکینگ‌ها ظرف یک هفته آینده

به گزارش فرتاک نیوز؛ دکتر منوچهر حبیبی امروز یکشنبه در نشست ستاد تنظیم بازار و کارگروه آرد و نان استان با تأکید بر ضرورت تأمین پایدار کالاهای اساسی و مدیریت مستمر بازار اظهار کرد: امنیت غذایی مردم از موضوعات مهم و اولویت‌دار است و همه دستگاه‌های مسئول باید با برنامه‌ریزی دقیق، نظارت مستمر و پیگیری جدی، زمینه آرامش و ثبات بازار را فراهم کنند.

وی با تأکید بر اینکه تصمیمات و اظهارنظرهای مسئولان نباید موجب ایجاد شوک روانی در بازار شود، افزود: نظارت بر بازار باید مستمر، جدی و اثرگذار باشد، اما نحوه اطلاع‌رسانی و رفتار دستگاه‌ها نیز باید به‌گونه‌ای باشد که موجب نگرانی مردم و التهاب بازار نشود. هدف ما باید شناسایی مشکلات، یافتن راهکار و رفع به‌موقع موانع باشد.

استاندار کرمانشاه تصریح کرد: اگر در بازار مشکلی وجود دارد، مسئولیت پیگیری و حل آن بر عهده دستگاه‌های مسئول است و باید با هماهنگی و اقدام به‌موقع، اجازه ندهیم مشکلات به دغدغه عمومی تبدیل شود.

ضرورت ذخیره‌سازی کالاهای اساسی برای حداقل سه ماه

دکتر حبیبی با تأکید بر لزوم تقویت ذخایر راهبردی استان گفت: ذخیره کالاهای اساسی شامل برنج، شکر، روغن نباتی، گندم، ماکارونی، گوشت و مرغ منجمد باید به‌گونه‌ای مدیریت شود که تاب‌آوری استان حداقل برای سه ماه تأمین باشد.

وی افزود: همه دستگاه‌ها و نهادهای متولی باید وضعیت ذخایر را به‌صورت مستمر پایش کنند و کمبودهای احتمالی را با پیگیری در سطح استانی و ملی برطرف سازند تا در تأمین کالاهای مورد نیاز مردم مشکلی ایجاد نشود.

استاندار کرمانشاه همچنین بر ضرورت ذخیره‌سازی حداقل سه هزار تن مرغ منجمد در استان تأکید کرد و گفت: شرکت پشتیبانی امور دام باید با استفاده از ظرفیت سردخانه‌های دولتی و بخش خصوصی، برنامه‌ریزی لازم را برای تأمین و نگهداری این میزان مرغ منجمد انجام دهد.

دکتر حبیبی با اشاره به اهمیت استمرار فعالیت واحدهای تولیدکننده مواد غذایی اظهار کرد: تأمین گاز و برق صنایع غذایی، به‌ویژه مرغداری‌ها، باید در اولویت شرکت‌های خدمات‌رسان قرار گیرد و این موضوع به‌صورت رسمی مصوب و ابلاغ شود.

وی افزود: هیچ‌یک از شرکت‌های خدمات‌رسان نباید در تأمین انرژی مورد نیاز این واحدها کوتاهی کنند؛ چراکه استمرار تولید و جلوگیری از اختلال در زنجیره تأمین مواد غذایی، مستقیماً با امنیت غذایی مردم ارتباط دارد.

استاندار کرمانشاه همچنین شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی را مکلف کرد با تأیید سازمان جهاد کشاورزی استان، سوخت مورد نیاز مرغداری‌ها را برای یک دوره تا پایان سال، حدود پنج ماه، پیش‌بینی و تأمین کند تا واحدهای تولیدی با مشکل مواجه نشوند.

ساماندهی پارکینگ‌ها و اصلاح قیمت‌ها ظرف یک هفته

استاندار کرمانشاه در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مطالبات مردمی درباره قیمت پارکینگ‌ها اظهار کرد: ساماندهی پارکینگ‌های عمومی، پارکینگ‌های وابسته به دستگاه‌های اجرایی و پارکینگ‌های خصوصی باید به‌صورت جدی دنبال شود و قیمت‌ها متناسب با شرایط واقعی و با در نظر گرفتن وضعیت استان‌های همجوار اصلاح شوند.

وی افزود: گزارش‌هایی از تفاوت قابل‌توجه قیمت برخی پارکینگ‌ها با استان‌های همجوار دریافت شده است که ضرورت بررسی و ساماندهی این حوزه را نشان می‌دهد.

حبیبی از اداره‌کل تعزیرات حکومتی، فرمانداری کرمانشاه و شهرداری خواست ظرف یک هفته وضعیت پارکینگ‌ها و نرخ‌های دریافتی را ساماندهی کنند.

وی با اشاره به اقدامات آغازشده در این زمینه خاطرنشان کرد: اقدامات انجام‌شده تا حدودی رضایتمندی مردم را به همراه داشته است، اما لازم است این روند تکمیل شود و ساماندهی پارکینگ‌ها و اصلاح قیمت‌ها به نتیجه مشخص و قابل‌قبولی برسد.

رفع نواقص کشتارگاه بیستون با نظارت دامپزشکی

نظارت ۱۰۰ درصدی بر سلامت شیر و تغذیه دانش‌آموزان

دکتر حبیبی با تأکید بر ضرورت صیانت از سلامت دانش‌آموزان گفت: در موضوع شیر و تغذیه دانش‌آموزان، سلامت و بهداشت باید در اولویت مطلق قرار داشته باشد و هیچ ملاحظه دیگری نباید بر این اصل مقدم شود.

وی افزود: اداره‌کل استاندارد، دانشگاه علوم پزشکی و آموزش‌وپرورش استان باید با همکاری یکدیگر، نظارت کامل بر کیفیت، سلامت و ارزش تغذیه‌ای محصولات ارائه‌شده به دانش‌آموزان داشته باشند و در این زمینه هیچ‌گونه اغماضی پذیرفته نیست.

استاندار کرمانشاه با اشاره به ظرفیت واحدهای تولیدی استان اظهار کرد: با توجه به جمعیت حدود ۳۴۰ هزار نفری دانش‌آموزان و نزدیک به ۲۸ هزار فرهنگی در استان، ظرفیت قابل‌توجهی برای تأمین نیازهای آموزش‌وپرورش از طریق تولیدکنندگان داخلی وجود دارد.

وی ادامه داد: کارخانه‌های تولید شیر، شیرینی و بیسکویت باید با همکاری آموزش‌وپرورش، اداره‌کل استاندارد و دانشگاه علوم پزشکی، نیازهای این حوزه را بررسی کرده و در صورت لزوم خطوط تولید خود را متناسب با استانداردهای بهداشتی، ارزش تغذیه‌ای و ذائقه دانش‌آموزان اصلاح کنند.

وی خاطرنشان کرد: اولویت ما استفاده از ظرفیت تولید داخل استان است؛ زیرا این اقدام می‌تواند ضمن کاهش هزینه‌ها و تسریع در تأمین محصولات، به تقویت واحدهای تولیدی و اشتغال استان نیز کمک کند، مشروط بر اینکه سلامت و کیفیت محصولات به‌طور کامل تأیید شود.

حمایت از روستاییان و عشایر در توزیع سهمیه آرد

استاندار کرمانشاه با تأکید بر ضرورت پایش دقیق سهمیه آرد روستاییان و عشایر اظهار کرد: توزیع آرد باید به‌گونه‌ای مدیریت شود که سهم واقعی روستاییان و عشایر به‌طور کامل در اختیار آنان قرار گیرد و هیچ حقی از این اقشار ضایع نشود.

وی افزود: اداره‌کل تعاون روستایی و اداره‌کل امور عشایر باید با نظارت مستمر بر روند تخصیص و توزیع آرد، از بروز هرگونه اختلال در تأمین نیاز این گروه‌ها جلوگیری کنند.

افزایش نانوایی‌های تولیدکننده نان کامل

دکتر حبیبی با اشاره به راه‌اندازی حدود ۶۰ نانوایی تولیدکننده نان کامل در استان گفت: توسعه تولید و عرضه نان کامل از مطالبات مردم و از اقدامات مرتبط با ارتقای سلامت جامعه است و باید با سرعت بیشتری دنبال شود.

وی ضمن قدردانی از همکاری اتحادیه نانوایان، شرکت غله، دانشگاه علوم پزشکی، فرمانداری‌ها و دستگاه‌های مرتبط افزود: کار در این زمینه آغاز شده است، اما لازم است تعداد نانوایی‌های عرضه‌کننده نان کامل افزایش یابد و کارخانه‌های آرد نیز برای تولید آرد کامل هدایت و تشویق شوند.

استاندار کرمانشاه با اشاره به ضرورت ایجاد انگیزه اقتصادی برای نانوایان تصریح کرد: موضوع اصلاح قیمت‌ها در موارد لازم باید با بررسی کارشناسی و پیشنهاد دستگاه‌های مسئول دنبال شود تا نانوایی‌ها نیز انگیزه کافی برای ورود به این حوزه و توسعه تولید نان کامل داشته باشند.

وی همچنین تأکید کرد: هرگونه خریدوفروش امتیاز نانوایی‌ها بدون هماهنگی اتحادیه و کارگروه آرد و نان ممنوع است و باید در این زمینه اطلاع‌رسانی لازم انجام شود.

وی با تأکید بر برخورد جدی با نانوایی‌های متخلف گفت: کاهش سهمیه و جریمه به‌تنهایی در همه موارد بازدارنده نیست و در صورت احراز تخلف، باید با استفاده از ظرفیت قانونی، برخورد قاطع از جمله سلب امتیاز انجام شود. در این صورت، نانوایی‌های دارای صلاحیت با هماهنگی اتحادیه جایگزین خواهند شد تا خدمت‌رسانی به مردم بدون وقفه ادامه یابد.

استاندار کرمانشاه در ادامه با اشاره به ضرورت نظارت بر فعالیت کشتارگاه‌های استان، به‌ویژه کشتارگاه بیستون، گفت: سلامت و بهداشت گوشت عرضه‌شده به مردم اهمیت اساسی دارد و نواقص موجود در این مجموعه باید با جدیت برطرف شود.

حبیبی تأکید کرد: شهرداری کرمانشاه باید با هماهنگی سازمان دامپزشکی، موضوع نواقص کشتارگاه بیستون را پیگیری کند تا کشتار دام در شرایط استاندارد، سالم و بهداشتی انجام شود.

وی افزود: نظارت بر عملکرد کشتارگاه و رفع نواقص آن باید به‌گونه‌ای دنبال شود که ضمن رعایت الزامات بهداشتی و دامپزشکی، سلامت مردم تضمین شود و مسئولیت مدیریت و کنترل فرایند کشتار نیز به‌درستی انجام گیرد.

استاندار کرمانشاه در پایان بر ضرورت همکاری و هماهنگی همه دستگاه‌های مسئول برای تأمین کالاهای اساسی، استمرار تولید، نظارت بر کیفیت محصولات و ساماندهی بازار تأکید کرد و خواستار پیگیری مصوبات جلسه تا حصول نتیجه شد.

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۹۶۶۵۶ //
ارسال نظر