//
کدخبر: ۵۷۵۰۲۶ //

نیکوکار نیشابوری ۲۰ زندانی را به آغوش خانواده بازگرداند

رییس زندان نیشابور اعلام کرد که با حمایت یک نیکوکار، ۲۰ زندانی معسر به خانواده‌های خود بازگشتند. این اقدام به همراه کمک‌های دیگری نیز انجام شده است.

نیکوکار نیشابوری ۲۰ زندانی را به آغوش خانواده بازگرداند

به گزارش فرتاک نیوز؛ حمید رضا باقریان، رییس زندان شهرستان نیشابور، در گفت‌وگو با خبرنگار عنوان کرد که این نیکوکار با پرداخت هشت میلیارد و پانصد میلیون ریال، امکان آزادی ۲۰ نفر از زندانیان جرایم مالی را فراهم کرده است. این اقدام به زندانیان کمک می‌کند تا با حل مشکلات حقوقی و مالی خود، زندگی جدیدی را در کنار خانواده‌هایشان آغاز کنند.

وی همچنین اظهار داشت که این خیر که تمایلی به افشای نام خود ندارد، علاوه بر آزادی زندانیان، در اقدامی انسان‌دوستانه به هزینه‌های درمان فرزند یکی از زندانیان که نوجوانی هنرمند و نقاش است و از بیماری حاد اگزمای پوستی رنج می‌برد، کمک کرده و یکی از تابلوهای نقاشی این نوجوان را به مبلغ ۱۵۰ میلیون ریال خریداری کرده است.

تمامی مبلغ دریافتی از این خرید به تأمین هزینه‌های درمانی و بهبود سلامت این هنرمند نوجوان اختصاص خواهد یافت.

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۷۵۰۲۶ //
ارسال نظر