//
کدخبر: ۵۷۴۷۰۳ //

صادرات خراسان جنوبی به ۱۶۱.۴ میلیون دلار رسید

مدیرکل گمرک خراسان جنوبی اعلام کرد که ارزش صادرات قطعی استان از ابتدای سال جاری تا پایان تیرماه به ۱۶۱ میلیون و ۴۲۶ هزار و ۴۷۹ دلار رسیده است.

صادرات خراسان جنوبی به ۱۶۱.۴ میلیون دلار رسید

به گزارش فرتاک نیوز؛ محمد کوه‌گرد، مدیرکل گمرک خراسان جنوبی، در گفت‌وگو با خبرنگار گفت: از ابتدای سال جاری، اظهارنامه‌های صادراتی استان از گمرکات بیرجند، ماهیرود و بازارچه مرزی ماهیرود در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۲۵ درصد از نظر ارزش و ۶۰ درصد از نظر وزن افزایش داشته است.

وی اقلام عمده صادراتی استان را شامل شمش آهن، سیمان، هیدروکربن‌ها، انواع حلال، صیفی‌جات، مرکبات، قیر، انواع ورق، مصنوعات پلاستیکی و تایر سواری معرفی کرد و افزود: این محصولات عمدتاً به کشورهای افغانستان، پاکستان، عراق، ترکیه و روسیه صادر شده‌اند.

کوه‌گرد همچنین به وضعیت واردات استان اشاره کرد و گفت: از ابتدای سال جاری، ارزش واردات به ۱۲ میلیون و ۶۳۶ هزار و ۷۴۲ دلار و وزن آن به ۶ هزار و ۹۳۰ تن رسیده است. در مقایسه با مدت مشابه سال قبل، واردات از نظر ارزش ۱۳۹ درصد و از نظر وزن ۱۰۰ درصد افزایش یافته است.

اقلام عمده وارداتی شامل کنجد، تخم آفتابگردان، دستگاه‌های استخراج معدن، خشکبار، برنج، پنل و اینورتر خورشیدی، دانه اسپند و دانه ریحان و حبوبات می‌باشد که عمدتاً از کشورهای پاکستان، افغانستان، چین، عمان و هند وارد شده‌اند.

مدیرکل گمرک خراسان جنوبی بیان کرد: این استان دارای چهار بازارچه مرزی است و مرزهای مشترک با افغانستان در شهرستان‌های سربیشه، نهبندان، درمیان و زیرکوه به طول ۳۳۱ کیلومتر قرار دارد.

مرز ماهیرود شهرستان سربیشه به عنوان فعال‌ترین مرز استان شناخته شده و سومین معبر رسمی ایران با افغانستان در کنار مرز دوغارون خراسان رضوی و مرز میلک سیستان و بلوچستان به شمار می‌آید.

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۷۴۷۰۳ //
ارسال نظر