کدخبر: ۵۷۴۵۴۸ //

پیش‌بینی اعتبار ۲۵۰ میلیارد تومانی برای ۷۰ پروژه عمرانی در خاش

فرماندار خاش اعلام کرد که این شهرستان سهمی ۲۵۰ میلیارد تومانی از اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای استان در سال جاری دارد که برای اجرای ۱۷ برنامه و ۷۰ پروژه هزینه خواهد شد.

پیش‌بینی اعتبار ۲۵۰ میلیارد تومانی برای ۷۰ پروژه عمرانی در خاش

به گزارش فرتاک نیوز؛ فرشاد گرگیچ در گفت‌وگو با خبرنگار بیان کرد: اعتبارات عمرانی، عامل اصلی توسعه شهرستان به شمار می‌رود و استفاده هدفمند از این منابع می‌تواند به بهبود کیفیت زندگی و رونق اقتصادی کمک کند.

وی ادامه داد: سهم اولیه شهرستان خاش از اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای استان در سال ۱۴۰۵، ۲۵۰ میلیارد تومان است که در قالب ۱۷ برنامه و ۷۰ پروژه به دستگاه‌های اجرایی اختصاص می‌یابد. از میان این پروژه‌ها، ۲۵ پروژه به دلیل اهمیت و تأثیرگذاری، در اولویت جذب اعتبار قرار دارند.

فرماندار خاش تأکید کرد که تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام، اولویت اصلی در برنامه‌های عمرانی شهرستان محسوب می‌شود و پروژه‌هایی که پیشرفت فیزیکی خوبی دارند باید هر چه سریع‌تر به بهره‌برداری برسند تا از افزایش هزینه‌ها جلوگیری شود و مردم نیز به سرعت از مزایای آن‌ها بهره‌مند شوند.

وی همچنین بر لزوم تقویت توان کارشناسی مدیران دستگاه‌های اجرایی، تهیه مستندات فنی، پیگیری مستمر و تعامل با سازمان‌های مدیریت و برنامه‌ریزی تأکید کرد تا اعتبارات به حداکثر جذب برسد.

گرگیچ افزود: توسعه متوازن مناطق شهری و روستایی، تقویت زیرساخت‌های راه، آب، آموزش، بهداشت و خدمات شهری و روستایی از مهم‌ترین اولویت‌های شهرستان در سال جاری است و لازم است منابع مالی در این راستا هدایت شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد که استفاده بهینه از اعتبارات عمرانی نه تنها زیرساخت‌ها را تکمیل می‌کند، بلکه می‌تواند به افزایش سرمایه‌گذاری، ایجاد اشتغال و بهبود خدمات عمومی کمک کند. این امر نیازمند همکاری همه دستگاه‌های اجرایی است.

شهرستان خاش به عنوان یکی از شهرستان‌های وسیع سیستان و بلوچستان، به دلیل موقعیت استراتژیک و ظرفیت‌های معدنی، کشاورزی و گردشگری، احتیاج به توسعه مستمر زیرساخت‌ها دارد. کارشناسان بر این باورند که تمرکز اعتبارات بر پروژه‌های اولویت‌دار و تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام می‌تواند موجب جلوگیری از هدررفت منابع و تسریع در بهره‌برداری از پروژه‌ها گردد.

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۷۴۵۴۸ //
ارسال نظر