هلال احمر کردستان ۱۶۰۰ خدمت به زائران اربعین ارائه داد
مدیرعامل هلال احمر کردستان اعلام کرد که تیمهای عملیاتی این جمعیت از ۲۵ تیر تا ۷ مرداد ۱۶۰۰ خدمت به زائران اربعین ارائه نمودهاند.
به گزارش فرتاک نیوز؛ پیام جلالی، مدیرعامل جمعیت هلال احمر کردستان، در گفتوگو با خبرنگار بیان کرد که نیروهای امدادی این استان با آمادگی کامل در مسیرهای مواصلاتی، مرز باشماق مریوان و پایگاه درمانی مستقر در سلیمانیه عراق، به زائران خدمات امدادی و درمانی ارائه کردهاند و این عملیات تا ۱۷ مرداد ماه ادامه خواهد داشت.
وی افزود: در بازه زمانی ۲۵ تیر تا ۷ مرداد، ۱۶ حادثه در استان به ثبت رسید که طی آن ۲۹ نفر حادثهدیده توسط تیمهای امدادی نجات یافتند.
مدیرعامل هلال احمر کردستان ادامه داد: از این تعداد، ۲۶ نفر دچار مصدومیت بوده که ۱۰ نفر به مراکز درمانی منتقل شدند و یک نفر نیز رهاسازی گردید.
جلالی همچنین خاطرنشان کرد: ۲۰۰ نفر از نیروهای عملیاتی به صورت شبانهروزی در مسیرهای اصلی تردد زائران، مرز باشماق و پایگاه سلیمانیه عراق مستقر بودهاند.
وی افزود: مانند سالهای گذشته، امکانات پشتیبانی شامل آشپزخانه سیار، نانوایی سیار، آبسردکن و محل اسکان موقت زائران در مرز باشماق فعال است و تیمهای امدادی همچنین برای راهنمایی و حمایت از زائران در این مرز مستقر شدهاند.
مرز باشماق مریوان برای پنجمین سال متوالی میزبان زائران اربعین به سمت کربلای معلی است.