//
کدخبر: ۵۷۳۴۱۳ //

پویش ملی حذف هپاتیت در استان البرز آغاز شد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز از آغاز پویش ملی «پیش به سوی حذف هپاتیت» در این استان خبر داد و بر اهمیت ارتقاء سلامت در ندامتگاه‌ها تأکید کرد.

پویش ملی حذف هپاتیت در استان البرز آغاز شد

به گزارش فرتاک نیوز؛ به نقل از ، دکتر «شهرام صیادی» در نشست علمی که به مناسبت ۶ مرداد (۲۸ جولای)، روز جهانی هپاتیت در دانشگاه علوم پزشکی البرز برگزار شد، با تأکید بر نیاز به بسیج عمومی برای کنترل این بیماری، اظهار کرد: حذف هپاتیت‌های ویروسی یک هدف جهانی است که ۱۹۲ کشور، از جمله ایران، متعهد به تحقق آن تا سال ۲۰۳۰ میلادی شده‌اند. در استان البرز نیز اقدامات گسترده‌ای با تمرکز ویژه بر ندامتگاه‌ها و گروه‌های در معرض خطر در حال انجام است.

وی به فعالیت‌های دانشگاه علوم پزشکی البرز از سال ۱۴۰۱ تا کنون اشاره کرد و افزود: با راه‌اندازی درمانگاه ویژه هپاتیت در کلینیک بیمارستان امام علی (ع) کرج، ۱۰ مرکز منتخب درمانگر و چهار مرکز مشاوره بیماری‌های رفتاری خدمات تخصصی به شهروندان ارائه می‌شود. در این راستا، بیش از ۱۹ هزار تست تشخیص سریع هپاتیت C انجام شده و ۶۷۵ بیمار تحت مراقبت قرار گرفته و بیش از ۳۲ هزار دوز واکسن هپاتیت B به گروه‌های پرخطر تزریق شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز از اجرای پویش ملی حذف هپاتیت از ۶ تا ۱۲ مردادماه خبر داد و گفت: این پویش با هدف آموزش، اطلاع‌رسانی، تشدید بیماریابی در گروه‌های پرخطر و تسهیل دسترسی عمومی به خدمات تشخیصی و درمانی رایگان و محرمانه با همکاری دستگاه قضایی در ندامتگاه‌ها و مراکز منتخب استان اجرا می‌شود. همچنین، پایگاه‌های موقت در میادین اصلی و پارک‌های شهر برای آموزش چهره به چهره شهروندان دایر شده است.

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۷۳۴۱۳ //
ارسال نظر