//
کدخبر: ۵۴۷۷۶۱ //

فوت مشکوک مرد ۳۷ ساله در فولادشهر؛ تحقیقات پلیس آغاز شد

رئیس پلیس آگاهی استان اصفهان از فوت مشکوک یک مرد ۳۷ ساله در شهرستان فولادشهر خبر داد و اعلام کرد که این موضوع به‌صورت ویژه در دست بررسی قرار دارد.

فوت مشکوک مرد ۳۷ ساله در فولادشهر؛ تحقیقات پلیس آغاز شد
به گزارش فرتاک نیوز،

 

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی پلیس اصفهان، سرهنگ حسن علی‌اکبری با اشاره به جزئیات اولیه این حادثه گفت: «بررسی‌ها نشان می‌دهد این فرد شامگاه چهارشنبه دهم دی‌ماه مقابل درب منزل خود با فرد یا افراد ناشناس درگیر شده و بر اثر این درگیری دچار مصدومیت شده است.»

وی افزود: «پس از وقوع حادثه، اعضای خانواده با مشاهده وضعیت این مرد، وی را به بیمارستان منتقل کردند، اما متأسفانه تلاش‌ها نتیجه‌بخش نبود و این فرد جان خود را از دست داد.»

رئیس پلیس آگاهی استان اصفهان با بیان اینکه هویت ضارب یا ضاربان هنوز شناسایی نشده است، اظهار داشت: «تحقیقات گسترده برای شناسایی عامل یا عاملان این حادثه آغاز شده و احتمال درگیری ناشی از اختلافات شخصی در حال بررسی است.»

سرهنگ علی‌اکبری تأکید کرد: «این پرونده توسط کارآگاهان مجرب پلیس آگاهی در دست پیگیری است و به محض تکمیل بررسی‌ها، اطلاعات و جزئیات بیشتری در این خصوص اطلاع‌رسانی خواهد شد.»

 

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۴۷۷۶۱ //
ارسال نظر