//
کدخبر: ۵۳۹۶۶۰ //

تصادف مرگبار در محور شیروان ـ لوجلی با یک کشته و هشت مصدوم

برخورد دو خودروی سواری پراید در محور شیروان به لوجلی از توابع خراسان شمالی، یک کشته و هشت مصدوم بر جای گذاشت و نیروهای امدادی هلال‌احمر و اورژانس بلافاصله در محل حادثه حضور یافتند.

تصادف مرگبار در محور شیروان ـ لوجلی با یک کشته و هشت مصدوم
به گزارش فرتاک نیوز،

 

به گزارش جمعیت هلال‌احمر خراسان شمالی، ساعت ۱۴:۴۳ روز جمعه برخورد دو خودروی پراید در محور شیروان ـ لوجلی موجب بروز سانحه‌ای شدید شد. با اعلام این حادثه، تیم‌های امدادی پایگاه‌های هلال‌احمر به همراه دو دستگاه آمبولانس به محل اعزام شدند و عملیات امدادرسانی را آغاز کردند.

ابوالفضل محبان، مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر خراسان شمالی، اظهار کرد که این تصادف منجر به جان باختن یک نفر و مصدومیت هشت نفر دیگر شد. نجاتگران پس از انجام اقدامات اولیه امدادی، مصدومان را با همکاری اورژانس به مراکز درمانی انتقال دادند و پیکر فرد فوت‌شده نیز به عوامل انتظامی تحویل داده شد.

محبان همچنین گفت که علت دقیق وقوع این سانحه رانندگی توسط کارشناسان پلیس راه در حال بررسی است. شهرستان شیروان با بیش از ۱۵۷ هزار نفر جمعیت دومین شهرستان پرجمعیت خراسان شمالی محسوب می‌شود و محور شیروان ـ لوجلی از مسیرهای پرتردد این استان به شمار می‌رود.

 

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۳۹۶۶۰ //
ارسال نظر