//
کدخبر: ۵۳۵۷۹۴ //

علت قطع بیش از ۳۰ ساعته آب در برخی مناطق تبریز چه بود؟

مدیر امور آب و فاضلاب تبریز از رفع مشکل قطعی آب در برخی از مناطق شرق تبریز، شامل مرزداران، باغمیشه، نصر و... خبر داد و علت این قطعی را اشتباه پیمانکاری در یکی از خطوط اصلی انتقال آب عنوان کرد.

علت قطع بیش از ۳۰ ساعته آب در برخی مناطق تبریز چه بود؟
به گزارش فرتاک نیوز،

تورج فرجاد، جمعه شب، ۱۸ مهر در گفت‌وگو با خبرنگاران درباره‌ی قطعی آب در برخی از مناطق شرق تبریز از جمله مرزداران، باغمیشه، نصر و ...  اظهار کرد: این قطعی آب ناشی از اشتباه پیمانکاری در یکی از کانال‌های اصلی خط آبی بود که مسئول تأمین آب در بخش شمال شرق تبریز چون مرزداران، باغمیشه‌ک نصر است.

وی ادامه داد: این مشکل به دلیل ایراد در این خط انتقال، باعث بروز قطعی آب در مناطق ذکر شده شد.

وی همچنین افزود: خوشبختانه عملیات رفع مشکل به اتمام رسیده و خطوط آبرسانی بازگشایی شده است. با این حال، تأخیر در رفع قطعی آب به دلیل شلوغی و استفاده مکرر از شبکه آبی، امری طبیعی بود.

بر اساس این گزارش، از ظهر روز گذشته آب در مناطق ذکر شده در تبریز قطع شده و تا لحظه مخابره این خبر علی رغم قطعی بیش از ۳۰ ساعت هنوز آب به منازل مسکونی در نقاط مرتفع نرسیده است.

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۳۵۷۹۴ //
ارسال نظر