طوفان ۱۰۰ کیلومتری گرد و خاک سیستان را درنوردید؛ کاهش دید در زابل و زهک
برای سومین روز متوالی، سرعت باد در زابل از ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت عبور کرد و طوفان گرد و خاک، شعاع دید را در این شهرستان و زهک به شدت کاهش داد. این وضعیت جوی تا اواسط هفته آینده در شمال سیستان و بلوچستان ادامه خواهد داشت.

محسن حیدری، مدیرکل هواشناسی استان سیستان و بلوچستان، با اشاره به تداوم وزش بادهای شدید در منطقه، اظهار داشت: "امروز برای سومین روز متوالی سرعت باد در زابل از ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت گذشت و با بیشینه سرعت ۱۰۸ کیلومتر بر ساعت، این شهرستان را درنوردید. این طوفان گرد و خاک، شعاع دید افقی در ایستگاه فرودگاهی زابل را به ۲ هزار متر کاهش داد."
وی افزود که در شهرستان زهک نیز سرعت باد به ۸۴ کیلومتر بر ساعت رسید و دید افقی در ایستگاه هواشناسی این منطقه تا ۹۰۰ متر کاهش یافت.
حیدری پیشبینی کرد که در شمال استان تا اواسط هفته آینده، وزش باد شدید و گرد و خاک و در مناطق مستعد، طوفان گرد و خاک پدیده غالب خواهد بود. طی این مدت، در زاهدان، نواحی مرکزی و برخی نقاط جنوب استان نیز وزش باد و گرد و خاک با شدت کمتر نسبت به شمال استان و افزایش غلظت غبار انتظار میرود. از روز شنبه، کاهش نسبی دما در نیمه شمالی استان پیشبینی میشود.
مدیرکل هواشناسی استان سیستان و بلوچستان در پایان توصیه کرد: "شهروندان در زمان وقوع طوفان گرد و خاک از ماسک استفاده کرده و تا حد امکان از حضور در فضای باز خودداری کنند. همچنین از فعالیت در ارتفاع پرهیز شود."