//
کدخبر: ۵۱۶۷۷۹ //

رشد ۶۴ درصدی صادرات کالا از گمرک شوشمی

سرپرست حوزه نظارت گمرکات استان کرمانشاه از رشد ۶۴ درصدی ارزش کالای صادراتی از گمرک شوشمی و افزایش ۶ درصدی آن در گمرک سومار در دو ماهه نخست سال‌جاری خبر داد.

رشد ۶۴ درصدی صادرات کالا از گمرک شوشمی
به گزارش فرتاک نیوز،

رضا نیک‌روش، سرپرست حوزه نظارت گمرکات استان کرمانشاه گفت در دو ماهه نخست سالجاری ۱۳ میلیون و ۲۴۰ هزار دلار کالای صادراتی به وزن ۱۳۴ هزارو ۳۰۰ تن از طریق گمرک شوشمی به کشور عراق ارسال شده است که در مقایسه با مدت مشابه سال ۱۴۰۳ در وزن ۱۹۵ درصد و در ارزش ۶۴ درصد رشد داشته است.

 وی حجم کالاهای صادراتی از گمرک سومار در این مدت را ۲۸۳ هزارو ۳۹۸ تن به ارزش ۱۲۴ میلیون و ۳۲۰ هزار و ۶۴۷ دلار عنوان کرد و افزود: این میزان کالای صادراتی از گمرک سومار در مقایسه با مدت مشابه سال قبل در وزن و ارزش رشد ۶ درصدی داشته است.

سرپرست حوزه نظارت گمرکات استان کرمانشاه عمده کالاهای صادراتی از گمرک شوشمی را سنگ آهن، میوه و تره بار، ادوات کشاورزی، صنایع دستی، گچ ساختمانی و عمده کالاهای صادراتی از گمرک سومار را میلگرد آجدار، کاشی، سنگ مرمریت، کارتن خالی، ظروف یکبار مصرف، محصولات پلاستیکی، تخم مرغ و کولر آبی عنوان کرد.

 

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۱۶۷۷۹ //
ارسال نظر