//
کدخبر: ۵۱۴۵۳۶ //
استاندار کرمانشاه:

توسعه متوازن بدون فرهنگ امکان‌پذیر نیست/ انتقاد استاندار کرمانشاه از موازی‌کاری‌های نهادی در حوزه فرهنگ

استاندار کرمانشاه در جلسه شورای فرهنگ عمومی با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر پیشتازی فرهنگ نسبت به اقتصاد، توسعه جامعه را منوط به توجه همه‌جانبه به فرهنگ دانست و خواستار مقابله با آسیب‌های فرهنگی و موازی‌کاری در نهادهای فرهنگی استان شد.

توسعه متوازن بدون فرهنگ امکان‌پذیر نیست/ انتقاد استاندار کرمانشاه از موازی‌کاری‌های نهادی در حوزه فرهنگ
به گزارش فرتاک نیوز،

 منوچهر حبیبی، استاندار کرمانشاه در جلسه شورای فرهنگ عمومی با تاکید بر اهمیت فرهنگ در مسیر توسعه اظهار داشت:شکوفایی جامعه به دو بال نیاز دارد؛ یکی بال فرهنگ و دیگری بال اقتصاد.

 وی افزود: همان‌طور که رهبر معظم انقلاب نیز همواره تأکید داشته‌اند، فرهنگ بر اقتصاد مقدم است. اگرچه در شرایط فعلی معیشت مردم در اولویت قرار گرفته، اما فرهنگ همیشه جایگاه برتری داشته و اساس انقلاب اسلامی نیز فرهنگی بوده است.

حبیبی گفت: فرهنگ هر ملت هویت و سرمایه معنوی آن ملت است چنانچه فرهنگی را از ملتی بگیریم، آن ملت دچار ناامیدی و فروپاشی می‌شود‌ البته خوشبختانه فرهنگ اصیل ایرانی اسلامی از ارزش‌های دینی، تاریخی و معنوی غنی برخوردار است.

استاندار کرمانشاه با اشاره به فعالیت نهادهای فرهنگی خاطرنشان کرد: در ساختار فرهنگی کمبود نهاد نداریم،ولی موازی‌کاری و عدم انسجام بین نهادهای فرهنگی موجب عدم تحقق اهداف شده است. باید برای این مسأله چاره‌اندیشی اساسی شود.

او نسبت به آسیب‌های فرهنگی ابراز نگرانی کرد و گفت: گسست نسلی و بحران هویت از جمله آسیب‌هایی است که باید جدی گرفته شود.

حبیبی تصریح کرد: راهکارهای اصلاح آسیب‌های فرهنگی  باید متناسب با شرایط روز باشد مدیریت فضای مجازی، ایجاد جذابیت برای حضور جوانان در مساجد، حذف سنت‌های غلط، ترویج سبک زندگی ایرانی اسلامی، تدوین اطلس فرهنگی استان‌ها و تقویت باورهای دینی از جمله اقداماتی است که باید در دستور کار قرار گیرد.

وی با اشاره به اهمیت توسعه متوازن گفت:توسعه واقعی تنها زمانی محقق می‌شود که همه ابعاد توسعه از جمله عمرانی، اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی به صورت همزمان و هماهنگ پیش بروند. فرهنگ، مکمل تمامی حوزه‌های توسعه است و توجه به آن الزامی است.

حبیبی در پایان ضمن دعوت از نهادهای مسئول برای توجه جدی‌تر به فرهنگ، افزود: هویت ایرانی-اسلامی باید برجسته شود و مدیریت هویت قومی و مذهبی استان نیز اهمیت دارد و  امیدوارم شورای فرهنگ عمومی مسیر ارتقا و تعالی فرهنگ را با همکاری همه دستگاه‌های اجرایی هموار کند.

 خبرنگار:طیبه دولت‌آبادی

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۱۴۵۳۶ //
ارسال نظر