//
کدخبر: ۵۱۳۹۵۱ //
عبدالرضا مصری:

توسعه کرمانشاه نیازمند اصلاحات ساختاری و حمایت‌های ویژه دولت است

نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی بر لزوم اصلاح سیاست‌های موجود و اتخاذ تدابیر مؤثر برای رونق اقتصادی تأکید کرد.

توسعه کرمانشاه نیازمند اصلاحات ساختاری و حمایت‌های ویژه دولت است
به گزارش فرتاک نیوز،

در جریان نشست رییس جمهور با فعالان اقتصادی استان کرمانشاه، عبدالرضا مصری ، نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی، ضمن بررسی چالش‌های اقتصادی، صنعتی و اجتماعی استان، بر لزوم اصلاح سیاست‌های موجود و اتخاذ تدابیر مؤثر برای رونق اقتصادی تأکید کرد.

وی اظهار داشت: «کرمانشاه از ظرفیت‌های گسترده‌ای در حوزه صنعت، کشاورزی و دامداری برخوردار است، اما عدم توازن در تخصیص منابع و چالش‌های زیرساختی، مانع از بهره‌برداری کامل از این ظرفیت‌ها شده است. 

چالش‌های پس از جنگ و مسیر توسعه اقتصادی کرمانشاه 

وی با مرور وضعیت اقتصادی استان در دهه‌های گذشته، خاطرنشان کرد: پیش از جنگ تحمیلی، کرمانشاه یکی از استان‌های پیشرو در حوزه اقتصادی کشور با نرخ بیکاری کمتر از یک درصد و جایگاه پنجم در میزان پس‌انداز مالی مردم قرار داشت.

نماینده مردم استان کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی گفت:با این حال، پس از جنگ و به‌ دلیل آسیب‌های ناشی از تخریب زیرساخت‌ها و عدم توجه کافی به بازسازی اقتصادی، این استان سال‌ها رتبه نخست بیکاری را به خود اختصاص داده است. 

مصری با اشاره به نیروی کار متخصص، جوانان تحصیل‌کرده و ظرفیت‌های صنعتی و تولیدی استان گفت: کرمانشاه نه‌تنها توانایی ایفای نقش مؤثر در اقتصاد ملی را دارد، بلکه با اجرای سیاست‌های مناسب و حمایت‌های عملی، می‌تواند سهم قابل توجهی در تأمین امنیت غذایی کشور و توسعه صنایع ایفا کند. 

مطالبات اساسی استان کرمانشاه از دولت

نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی، با تأکید بر ضرورت اجرای اصلاحات بنیادی، چند مطالبه مهم را مطرح کرد: 

اصلاح ناترازی بانکی و افزایش ضریب سرمایه بانک‌ها به ۸ درصد برای تسهیل سرمایه‌گذاری و حمایت از تولید.  

اختصاص منابع مالی به طرح‌های توسعه کشاورزی و تأمین آب دشت‌های کرمانشاه به‌منظور افزایش بهره‌وری و پایداری اقتصادی. 

افزایش سهم کرمانشاه از تأمین برق صنعتی و تخصیص ۵۰ مگاوات بر جهت حمایت از صنایع و اشتغال‌زایی. 

ایجاد سازوکارهای تسهیل در صدور مجوزهای صنعتی و اقتصادی که بدون نیاز به منابع مالی، می‌تواند محرک اصلی رشد اقتصادی باشد.  

لزوم توجه ویژه دولت به معضلات اجتماعی و رفع بحران اشتغال

مصری در ادامه سخنان خود، با اشاره به مشکلات ناشی از بیکاری گسترده در استان، اظهار داشت:امروز بسیاری از خانواده‌های کرمانشاهی نگران آینده فرزندان خود هستند. جوانانی که به‌رغم برخورداری از تخصص و مهارت، همچنان با چالش‌های جدی در مسیر اشتغال و تشکیل زندگی روبه‌رو هستند. این دغدغه باید با سیاست‌گذاری صحیح و اقدامات عملی دولت رفع شود.»  

وی با ابراز امیدواری نسبت به نتایج سفر رئیس‌جمهور به کرمانشاه، تصریح کرد: انتظار می‌رود این سفر، زمینه‌ساز تحولات اساسی در استان باشد و با حمایت دولت، مسیر توسعه اقتصادی و اجتماعی کرمانشاه به شکلی مطلوب هموار گردد.

خبرنگار: طیبه دولت‌آبادی

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۱۳۹۵۱ //
ارسال نظر