//
کدخبر: ۱۷۳۸۷۰ //
رئیس پلیس فتا کرمانشاه خبر داد:

رشد ۱۶۵ درصدی جرائم اینترنتی در کرمانشاه/ عمده جرائم در حوزه اقتصادی رخ می دهد

رئیس پلیس فتا استان از رشد 165 درصدی جرائم فضای مجازی استان در 11 ماه سپری شده از سال جاری و نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد.

رشد 165 درصدی جرائم اینترنتی در کرمانشاه/ عمده جرائم در حوزه اقتصادی رخ می دهد
به گزارش فرتاک نیوز،

سرهنگ "علی کریمی" در جمع خبرنگاران اظهار داشت:  در حوزه جرائم اقتصادی فضای مجازی با رشد 339 درصدی، در حوزه اخلاقی با رشد 57 درصدی، در حوزه سیاسی با رشد 40 درصدی و در حوزه اجتماعی نیز با رشد حدود 4 درصدی افزایش جرائم روبرو بوده ایم.

سرهنگ کریمی خاطرنشان همکاران ما در بخش های مختلف پلیس فتا آماده هستند به هر گونه شکایت مردم در حوزه جرائم اینترنتی و فضای مجازی رسیدگی کنند. در مجموع  کشف 77 درصد جرائم رخ داده در فضای مجازی با تلاش کارشناسان این پلیس خبر داد.    

رئیس پلیس فتا کرمانشاه در خصوص کشفیات جرائم در حوزه های یاد شده نیز گفت: 75 درصد جرائم حوزه های اقتصادی، 78 درصد جرائم اخلاقی و بیش از 70 درصد جرائم حوزه های سیاسی و اجتماعی کشف شده است.

وی با بیان اینکه عمده جرائم رخ داده در فضای مجازی سطح استان در حوزه اقتصادی رخ می دهد، افزود: امسال جرائم در این حوزه با 6 سال گذشته برابری می کرد و حتی در برخی موارد بیشتر هم شده بود.

سرهنگ کریمی گسترش استفاده از فضای مجازی و ناآگاهی بسیاری از کابرارن در استفاده صحیح از این فضا را عامل افزایش جرائم عنوان کرد و گفت: زمان آن فرا رسیده تا مردم به هر پیامی در این فضا اعتماد نکنند.

این مقام انتظامی، افزود: یکی از مهمترین پرونده های کشف شده در حوزه جرائم اقتصادی فضای مجازی مربوط به انهدام یک باند بود که حدود یکسال اقدام به کپی کردن کارت های مردم پس از خرید و استفاده از دستگاه کارتخوان کرده بودند.

وی گفت: اعضای سه نفره این باند در این مدت توانسته بودند با استفاده از دستگاه اسکیمر، سه هزار کارت بانکی را کپی و با دراختیار داشتن رمز آن قصد خالی کردن حساب مردم را داشتند که با اقدام سریع و به موقع پلیس دستگیر شدند.

سرهنگ کریمی ادامه داد: با بررسی های انجام شده بیش از 100 میلیارد ریال موجودی کارت های کپی شده بود که پیش از هر اقدامی اعضای این باند کلاهبردار شناسایی و دستگیر و تحویل مراجع قضائی شدند.

رئیس پلیس فتا کرمانشاه در ادامه به ارائه برخی هشدارها به شهروندان افزود: شهروندان از خریدهای اینترنتی در سایت های غیرمعتبر خودداری و فریب برنده شدن در قرعه کشی های مختلف که با این حربه فرد را پای دستگاه عابر بانک کشانده و حسابشان را خالی می کنند، نخورند.

وی همچنین تغییر مداوم رمز دوم کارت های بانکی و حذف اکانت در صورت فروش گوشی تلفن همراه را نیز از دیگر نکاتی عنوان کرد که شهروندان باید نسبت به رعایت آن ها اهتمام لازم را داشته باشند.

سرهنگ کریمی در پایان با اشاره به حضور مستمر پلیس فتا در فضای مجازی و رصد سایت ها و کانال های عمومی مختلف، گفت: شهروندان در صورت مواجهه شدن با مشکلی در فضای مجازی می توانند پس از تشکیل پرونده در دادسرا و به صورت حضوری در مرکز این پلیس و همچنین تماس با شماره های 21821920 و 21821921 شکایات خود را پیگیری کنند.

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۱۷۳۸۷۰ //
ارسال نظر
 
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان
اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان