//
کدخبر: ۵۵۸۳۱۳ //
رییس جمعیت هلال احمر خبر داد:

فردا؛ برگزاری جلسه انلاین با کمیته صلیب سرخ

رئیس جمعیت هلال‌احمر از انبارهای نفت مورد حمله قرار گرفته بازدید و تأکید کرد که این مناطق غیرنظامی نباید مورد حمله دشمن قرار بگیرند و این موارد همگی نقض قوانین بین‌المللی است.

فردا؛ برگزاری جلسه انلاین با کمیته صلیب سرخ
به گزارش فرتاک نیوز،

پیرحسین کولیوند، رئیس جمعیت هلال‌احمر در جریان بازدید رسانه‌های خارجی از انبارهای نفت مورد حمله قرار گرفته توسط آمریکا و رژیم صهیونیستی، گفت: شب گذشته مناطق مهمی اعم از انبارهای نفت در اطراف پایتخت مورد تهاجم قرار گرفت و کاملا از این رفت.

وی افزود: کامیون‌های حمل سوخت نیز کاملا از بین رفتند و حریق شعله ور است.

رئیس جمعیت هلال‌احمر ادامه داد: دشمن بارها اعلام کرده که فقط به مراکز نظامی حمله می کند در صورتیکه ما شاهد هستیم این اتفاق رخ نمی دهد و من این مسئله را تکذیب می کنم و تا به امروز حدود ۱۰ هزار واحد مسکونی و تجاری مورد هدف قرار گرفته‌اند.

وی افزود: همچنین ۳۲ مرکز درمانی و دارویی و ۶۵ مدرسه نیز کاملا تخریب شده‌اند. علاوه بر این ۱۲ شعبه هلال احمر نیز مورد هدف قرار گرفتند.

رئیس جمعیت هلال‌احمر ادامه داد: ۷ نفر از امدادگران ما نیز در عملیات های نجات مورد هدف مستقیم قرار گرفته و مصدوم شده‌اند. همچنین ۱۱ نفر از کادر درمان به شهادت رسیده‌اند.

کولیوند گفت: علاوه بر پایگاه‌ها و امدادگران، تعدادی از آمبولانس‌ها و خودروهای عملیاتی ما نیز مورد هدف قرار گرفته و کاملا از بین رفته‌اند.

وی افزود: تمام این موارد نقض حقوق بشر است و با تمام کنوانسیون‌های ژنو تناقض دارد. من تمام این گزارش‌های مستند را برای مجامع بین‌المللی صلیب سرخ ارسال کرده‌ام.

رئیس جمعیت هلال‌احمر ادامه داد: جمعیت هلال‌احمر به عنوان یک نهاد بشردوستانه در حال خدمت‌گذاری به مردم است، اما شاهد هستیم که دشمن حتی به نیروهای درمانی و امدادی نیز حمله می‌کند.

کولیوند گفت: متأسفانه تعداد شهدای سالمند و کودک و زنان نیز بسیار است که باز هم نشان می دهد دشمن فقط به مراکز نظامی حمله نمی کند.

وی افزود: حمله به انبارهای نفت باعث آسیب به محیط زیست، آلودگی هوا و ایجاد بیماری های تنفسی می شود که همه این ها به خاطر حملات دشمن است.

رییس جمعیت هلال‌احمر ادامه داد: مردم برای ایدئولوژی و اعتقاد خود مستحکم ایستادگی می کنند و ان‌شاءالله این سختی ها تمام می شود.

کولیوند گفت: ما فردا با کمیته صلیب سرخ جلسه آنلاین داریم و از آنها می خواهیم به وظایف و تکالیف قانونی خود عمل کنند.

وی درباره مشکلات سوخت رسانی نیز افزود: الحمدالله سوخت رسانی در حال انجام است و مشکلی وجود ندارد البته روند کار سخت تر شده است.

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۵۸۳۱۳ //
ارسال نظر