جنجال پنالتی در پیروزی رئال مادرید؛ واکنشهای مورینیو
در دیدار رئال مادرید با راسینگ، پنالتی اعلامشده به سود امباپه موجی از اعتراضات را به همراه داشت. بازیکنان و هواداران راسینگ به این تصمیم انتقاد کردند و واکنشهای جالبی از مربیان نیز شکل گرفت.
به گزارش فرتاک نیوز؛ پنالتیای که به سود کیلیان امباپه در بازی رئال مادرید و راسینگ در ورزشگاه ال ساردینرو اعلام شد، به شدت مورد بحث قرار گرفت. این پنالتی در نهایت به گل نخست رئال مادرید در پیروزی ۳ بر صفر تبدیل شد، اما بازیکنان و هواداران راسینگ معتقد بودند که شدت برخورد به اندازهای نبود که باعث سرنگونی امباپه شود.
چرا این پنالتی جنجالی شد؟
سرمربی راسینگ در اعتراض به داور چهارم گفت که برخوردی طبیعی در فوتبال رخ داده و به نظر او، داور باید این موضوع را بهتر تشخیص میداد. او ابراز کرد که امباپه به دلیل برخورد دست، خود را به زمین انداخته است.
واکنشهای مورینیو چگونه بود؟
مورینیو، سرمربی رئال مادرید، از کنار زمین به تکرار اعتراضهای بازیکنان راسینگ واکنش نشان داد و گفت: «واقعا باورنکردنی است که هنوز دارند با این داور صحبت میکنند. چنین فشاری را هرگز ندیدهام.»
- بازیکنان راسینگ تا آغاز نیمه دوم به اعتراضات خود ادامه دادند.
- مونترو، داور، پس از بازی مجدداً به سرمربی راسینگ توضیح داد که چرا پنالتی را اعلام کرده است.
در یک صحنه دیگر، پنالتی که به دلیل برخورد توپ با دست شوامنی در محوطه جریمه رئال مادرید اعلام شد، با دخالت VAR لغو شد. داور پس از بازبینی، برخورد را غیرعمدی تشخیص داد و این موضوع نیز به جنجالهای بازی افزود. کوکوریا، مدافع رئال مادرید، به کنایه به کمکداور گفت: «عالی، عالی! واقعاً داری شاهکار میکنی، آره!»