//
کدخبر: ۶۰۱۲۶۷ //

یاسر آسانی: اسم استقلال بزرگ‌ترین نام در آسیاست؛ برای هواداران می‌جنگیم

یاسر آسانی در آستانه دیدار استقلال مقابل الشمال، با تمجید از جایگاه تاریخی آبی‌پوشان در فوتبال آسیا، استقلال را بزرگ‌ترین نام قاره دانست و از هواداران خواست با حضور در ورزشگاه، تیم را در این مسابقه سخت همراهی کنند.

یاسر آسانی: اسم استقلال بزرگ‌ترین نام در آسیاست؛ برای هواداران می‌جنگیم
به گزارش فرتاک نیوز،

یاسر آسانی، بازیکن استقلال، در نشست خبری پیش از دیدار برابر الشمال قطر، با اشاره به جایگاه استقلال در فوتبال آسیا تأکید کرد که این تیم برای خوشحال کردن هوادارانش با تمام توان وارد میدان خواهد شد.

آسانی درباره مسابقه پیش رو گفت: «الان استادیوم خانگی ما اینجاست و فردا بازی بسیار سختی داریم. الشمال تیم قدرتمندی است و به خوبی می‌دانیم چه مسابقه دشواری در انتظارمان خواهد بود.»

بازیکن استقلال در ادامه با تأکید بر اهمیت حمایت هواداران اظهار داشت: «صد درصد توان خود را برای هوادارانمان می‌گذاریم و امیدوارم فردا آن‌ها به ورزشگاه بیایند و مثل همیشه از تیم حمایت کنند.»

او همچنین درباره بزرگی نام استقلال در فوتبال قاره گفت: «اسم استقلال بزرگ‌ترین اسم در آسیاست.» جمله‌ای که نشان‌دهنده اهمیت جایگاه این باشگاه در نگاه بازیکن آلبانیایی استقلال است.

 

 

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۶۰۱۲۶۷ //
ارسال نظر