//
کدخبر: ۵۹۳۵۱۰ //

کفاشیان: تغییر سرمربی تیم ملی به نفع فوتبال نیست

علی کفاشیان، رئیس پیشین فدراسیون فوتبال، بیان کرد که تغییر سرمربی تیم ملی در آستانه جام ملت‌های آسیا به صلاح نیست و باید روی جوانگرایی تمرکز کنیم.

کفاشیان: تغییر سرمربی تیم ملی به نفع فوتبال نیست

به گزارش فرتاک نیوز؛ علی کفاشیان، رئیس سابق فدراسیون فوتبال، در حاشیه بازدید وزیر ورزش و جوانان از اردوی تیم‌های اعزامی به پاراآسیایی ناگویا در جمع خبرنگاران گفت: "ورزشگاه شیرودی برای ما یادآور خاطرات زیادی است. خوشحالم در مراسم بدرقه قهرمان هستم و امیدوارم آنها در ناگویا برای ایران افتخارآفرینی کنند."

وی افزود: "این قهرمانان در شرایط سختی تمرین کرده‌اند و برای آماده‌سازی به شهرهای مختلف رفته‌اند. آرزو می‌کنم این ورزشکاران با تعصب و مانند قهرمانان بازی‌های آسیایی ناگویا، بدرخشند و مدال‌های خوشرنگی کسب کنند."

کفاشیان درباره درگیری لفظی اعضای هیات رئیسه فدراسیون فوتبال در یکی از برنامه‌های تلویزیونی اظهار کرد: "فکر می‌کنم حرف‌های آنها عجولانه بود و باید به فکر کمک به فوتبال باشند."

در خصوص آینده امیر قلعه‌نویی، سرمربی تیم ملی، او گفت: "با نزدیک شدن به جام ملت‌های آسیا، باید به فعالیت مربی ادامه داده شود. تغییر سرمربی به صلاح نیست و باید در آینده تصمیم‌گیری کرد."

وی تصریح کرد: "باید در تیم ملی پوست‌اندازی و جوانگرایی انجام شود. بازیکنان جوان تیم امید می‌توانند به تیم ملی بزرگسالان کمک کنند و در جام ملت‌ها باید به دنبال قهرمانی نباشیم."

کفاشیان در پاسخ به سوالی درباره قهرمانی استقلال گفت: "وقتی لیگ برتر نیمه‌کاره به پایان می‌رسد، قهرمانی معنایی ندارد."

وی همچنین در مورد پاداش کی‌روش در زمان ریاست خود افزود: "پاداش‌های کی‌روش عرف بود و پرداخت‌ها با مصوبه مدیران ارشد فدراسیون فوتبال انجام می‌شد."

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۹۳۵۱۰ //
ارسال نظر