دعوت رونالدو به تیم ملی پرتغال برای لیگ ملتها
رونالدو به تیم ملی پرتغال دعوت شده تا در لیگ ملتهای اروپا که هفته آینده آغاز میشود، به عنوان قهرمان دفاع کند. این موضوع نشاندهنده اعتماد جدید سرمربی به اوست.
به گزارش فرتاک نیوز؛ ژرژ ژسوس، سرمربی جدید تیم ملی پرتغال، نخستین فهرست بازیکنان دعوتشده را اعلام کرد. تیم ملی پرتغال در گروه چهارم لیگ A، به منظور دفاع از عنوان قهرمانی خود در لیگ ملتهای اروپا، رقابتهای خود را آغاز خواهد کرد.
این مربی ۷۲ ساله در تاریخ ۲۴ سپتامبر (۲ مهر) در دیداری خانگی مقابل ولز برای نخستین بار هدایت تیم ملی پرتغال را بر عهده خواهد داشت. سپس، پرتغال در تاریخهای ۲۷ سپتامبر و ۱ اکتبر به ترتیب به مصاف نروژ و دانمارک خواهد رفت. نخستین دور از مسابقات تیم ملی تحت هدایت ژسوس در تاریخ ۴ اکتبر با میزبانی از نروژیها به پایان میرسد.
فهرست بازیکنان دعوتشده به شرح زیر است:
دروازهبانان: دیوگو کاستا، روی سیلوا و ساموئل سوارس.
مدافعان: گونچالو ایناسیو، رناتو ویگا، روبن دیاس، توماس آرائوخو، ژائو کانسلو، دیوگو دالو، نونو تاوارس و نونو مندس.
هافبکها: برونو فرناندز، ژائو پالینیا، روبن نِوِس، ویتینیا و برناردو سیلوا.
مهاجمان: کریستیانو رونالدو، فابیو سیلوا، ترینکائو، فرانسیسکو کونسیسائو، گونچالو راموس، ژائو فلیکس، پدرو نتو و رافائل لیائو.
