امباپه: یامال بازیکنی با استعداد است و برایش آرزوی موفقیت دارم
کیلیان امباپه در مصاحبهای به استعداد بالای لامین یامال، بازیکن بارسلونا، اشاره کرد و برای او آرزوی بهترینها کرد. این اظهارات در ادامه کمپین او برای کسب توپ طلا بیان شده است.
به گزارش فرتاک نیوز؛ کیلیان امباپه، ستاره فرانسوی فوتبال، در یک گفتوگو با خوزه فلیکس دیاز، خبرنگار نزدیک به فلورنتینو پرز، به بررسی شانسهای خود برای کسب توپ طلا پرداخت. دیاز بهعنوان خبرنگار مورد اعتماد پرز اعلام کرده که به امباپه رای خواهد داد.
امباپه در این مصاحبه اظهار داشت: «من معتقدم امسال میتواند سال خوبی برای کسب توپ طلا باشد. مهمترین نکته این است که این جایزه باید دوباره به رئال مادرید برگردد و به هواداران مادریدیستایی که شایسته آن هستند، امید و هیجان بدهد.»
او همچنین به لامین یامال، یکی از رقبای اصلی خود برای این جایزه، اشاره کرد و گفت: «فکر میکنم او بازیکنی با استعداد بسیار زیاد است و احساس میکنم دوران حرفهای بزرگی پیش رو دارد. برایش بهترینها را آرزو میکنم.»
این مصاحبه بهزودی بهطور کامل منتشر خواهد شد.