//
کدخبر: ۵۸۴۶۶۷ //

کاپیتان استقلال از تمرینات کنار گذاشته شد

کاپیتان استقلال به دلیل مسائل انضباطی از تمرینات تیم کنار گذاشته شد. این تصمیم به دلیل اختلافات در زمین و رختکن اتخاذ شده است.

کاپیتان استقلال از تمرینات کنار گذاشته شد

به گزارش فرتاک نیوز؛ صالح حردانی، کاپیتان دوم تیم فوتبال استقلال، امروز (جمعه) با تصمیم سهراب بختیاری‌زاده، سرمربی این تیم، از حضور در تمرین منع شده است.

در حالی که برخی منابع، اعتراض حردانی به عدم زدن ضربه ایستگاهی در دربی ۱۰۷ را دلیل این تصمیم عنوان می‌کنند، اما مشخص شده است که این موضوع تنها بخشی از دلایل است و بی‌انضباطی‌های دیگر نیز در این تصمیم دخیل بوده‌اند.

تحقیقات خبرنگار نشان می‌دهد که بختیاری‌زاده روز گذشته این تصمیم را اتخاذ کرده و با انتشار یک استوری، اهمیت نظم و انضباط در تیمش را به سایر بازیکنان خاطرنشان کرده است.

تیم استقلال در تاریخ یکشنبه هفته آینده به مصاف آلومینیوم اراک خواهد رفت در چارچوب هفته ششم لیگ برتر.

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۸۴۶۶۷ //
ارسال نظر