//
کدخبر: ۵۸۴۴۴۳ //

پلگرینی: مورینیو به مراتب بالغ‌تر شده است

پلگرینی، سرمربی بتیس، در آستانه بازی برابر رئال مادرید گفت که این مسابقه چالشی بزرگ خواهد بود. او همچنین به تغییرات مثبت مورینیو اشاره کرد.

پلگرینی: مورینیو به مراتب بالغ‌تر شده است

به گزارش فرتاک نیوز؛ مانوئل پلگرینی، سرمربی بتیس، در آستانه دیدار تیمش با رئال مادرید که روز جمعه در ورزشگاه لا کارتوخا برگزار می‌شود، به تحلیل وضعیت مسابقه پرداخت. او بیان کرد: «این بازی سختی خواهد بود. رئال مادرید با بازیکنان جدید بسیاری تقویت شده و در فرم خوبی قرار دارد، بنابراین ما نیاز به یک نمایش کامل داریم.»

این مربی درباره بازی قبلی تیمش با لوانته گفت: «نمی‌توانم آینده را پیش‌بینی کنم. در فوتبال هر چیزی ممکن است و به همین دلیل این ورزش این‌قدر محبوب است. لوانته در آن دیدار گل نزده بود و پنج گل به ما زد. ما همان بتیسی خواهیم بود که هفت فصل است با یک ایده مشخص کار می‌کند.»

در مورد عذرخواهی مورینیو، پلگرینی گفت: «ما بارها در زمین فوتبال با یکدیگر روبه‌رو شده‌ایم. نظرات او اهمیت خاصی ندارند. من هیچ تقابلی با مورینیو ندارم و به‌عنوان یک مربی او را مثبت می‌بینم. او اکنون به مراتب بالغ‌تر از سال‌های گذشته به نظر می‌رسد و صحبت‌هایش منطقی‌تر شده است.»

پلگرینی درباره غایبان تیمش افزود: «لو سلسو و عبدِه برای این بازی دعوت نشده‌اند و امیدواریم که هر دو در هفته آینده آماده شوند. دیگو کونده و آیتور رویبال هنوز مصدوم هستند، اما آنتونی که یک بیماری ویروسی داشت، در فهرست قرار خواهد گرفت و مورانته هم دعوت شده است.»

وی همچنین درباره دنی سبایوس که به تیمش ملحق شده، بیان کرد: «دنی کیفیتش را نشان داده و به ما کمک خواهد کرد. او خرید بسیار خوبی است. در حال حاضر به دلیل عدم بازی در مدت زمان طولانی، در فهرست قرار نمی‌گیرد.»

در خصوص ترکیب تیم گفت: «سبایوس به‌عنوان بازیکن چندپسته می‌تواند در موقعیت‌های مختلف بازی کند و این موضوع محدودیتی برای ما ایجاد نمی‌کند.»

پلگرینی در پایان بر نارضایتی هواداران بتیس از کمبودها در بازار نقل و انتقالات تأکید کرد و گفت: «فوتبال احساسی است، نه منطقی. طبیعتاً هر کسی دوست دارد تیم قوی‌تری داشته باشد. با لیگ قهرمانان، فشار و توقعات بیشتر خواهد شد. اما این تیم همیشه در لحظات سخت نشان داده که توانایی خود را دارد و هواداران از ما حمایت خواهند کرد.»

او همچنین درباره آمرابات و اختلاف نظرهایش با فاخاردو صحبت کرد و ادامه داد: «موضوعات شخصی که بازیکنان با یکدیگر دارند، اهمیتی ورزشی ندارد. من فقط روی بازیکنانی که در حال حاضر در تیم هستند تمرکز می‌کنم.»

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۸۴۴۴۳ //
ارسال نظر