//
کدخبر: ۵۸۲۲۶۱ //

خلیفه اصل: تا روزی که در فوتبال باشم، به جوانان بازی می‌دهم

سرمربی استقلال خوزستان بر اهمیت میدان دادن به بازیکنان جوان در تیمش تاکید کرد.

خلیفه اصل: تا روزی که در فوتبال باشم، به جوانان بازی می‌دهم
به گزارش فرتاک نیوز،

امیر خلیفه اصل در نشست خبری پیش از دیدار تیم فوتبال استقلال خوزستان مقابل پیکان اظهار داشت: بازی سختی با تیم خوب پیکان داریم. پیکان از تنوع تاکتیکی و بازیکنان و کادر فنی بسیار خوبی بهره می‌برد. افتخار داشتم که شاگرد ساکت الهامی باشم و امیدوارم با ارائه بازی بسیار خوب، نتیجه خوبی کسب کنیم. هفته به هفته بهتر شده‌ایم و امیدوارم با کسب نتیجه خوب، دل مردم خوزستان را شاد کنیم.

وی در مورد پنالتی از دست رفته حمید بوحمدان در وقت اضافه دیدار با نساجی گفت: خیریتی در این اتفاق وجود داشته و ما همه چیز را به فال نیک می‌گیریم. از معرفی 2 یا 3 بازیکن جدید خوشحال هستیم و پیشرفت خودمان را بازی به بازی لمس می‌کنیم. در مسیر مناسب قرار گرفته‌ایم. برای هر بازیکنی پیش می‌آید که یک پنالتی را در دقیقه 10 یا 95 از دست بدهد؛ این اتفاق فدای سر بوحمدان. ما به آینده فکر می‌کنیم و امیدوارم بردهای خودمان را مقابل پیکان آغاز کنیم.

سرمربی استقلال خوزستان با تمجید از بازیکنان جوان تیمش خاطرنشان کرد: ابوالفضل جامعی دروازه‌بان 18 ساله ماست و از چراغی و فرشاد بختیاری‌زاده (مربیان فعلی و سابق دروازه‌بانان استقلال خوزستان) بابت زحماتی که برای جامعی کشیدند، تشکر می‌کنم. برای خدمت به فوتبال ایران و خوزستان باید به این جوانان اعتماد کنیم. جواد زرگان هم از آکادمی باشگاه رشد کرده و ما فقط بستر را برای آنها مهیا کرده‌ایم.

خلیفه اصل درباره تأثیر باز شدن پنجره نقل‌وانتقالاتی استقلال خوزستان در جوانگرایی آبی‌ها تصریح کرد: جوانان باید خوشحال باشند که کنار باتجربه‌ها قرار می‌گیرند و تجربه لازم را کسب می‌کنند. جوانان باید بدانند مسیر دشواری دارند و امیدوارم کمک کنیم تا آنها به فوتبال کشور خدمت کنند. به مدیران باشگاه هم گفتم که باید به جوانان شایسته اعتماد کنیم.

وی با اشاره به اهمیتی که به جوانگرایی می‌دهد، عنوان کرد: من و همکارانم، خدمت به این بازیکنان را وظیفه خودمان می‌دانیم و تا روزی که در فوتبال باشم، به جوانان بازی می‌دهم. روزی که جوان بودم، بازیکنان باتجربه دستم را گرفتند و همچنین با توجه به مشکلات زیادی که داریم، می‌توانیم بازیکنان جوان را ترانسفر کنیم. همچنین امیدوارم به اهواز برگردیم و حداکثر امتیاز خودمان را از میزبانی‌ها بگیریم. فکر می‌کنم از دیدار با تراکتور در اهواز میزبانی کنیم.

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۸۲۲۶۱ //
ارسال نظر